Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nvotová reaguje na prepustenie Dedečka: DRSNÉ SLOVÁ... Bezcharakterný zmrd!

Dorota Nvotová sa vyjadrila k prepusteniu Dušana Dědečka Zobraziť galériu (3)
Dorota Nvotová sa vyjadrila k prepusteniu Dušana Dědečka (Zdroj: Facebook DN, TASR)

BRATISLAVA - Včera večer sa verejnosť dozvedela, že vodič zo Zochovej bude stíhaný na slobode. A mnohým sa fakt, že ho sudca neposlal do väzby, vôbec nepozdáva. Spokojná s týmto verdiktom nie je ani umelkyňa a cestovateľka Dorota Nvotová.

Dušan Dědeček sa včera postavil pred sudcu pre prípravné konanie. Ten človeka, ktorý na zastávke Zochova usmrtil päť ľudí, keď tam opitý havaroval, pustil na slobodu.

Táto informácia nenechala chladnými mnohých Slovákov. Svoj názor zverejnila aj Dorota Nvotová. „Keby som to bola ja, a mam na svedomí 5 životov, tak si to hodím. Nedala by som to so svedomím. Tak, ako každý normálny človek. Alebo by som prosila sudcu, nech ma hneď zavrie,” okomentovala situáciu zo svojho pohľadu. 

Podľa nej Dědeček svoj čin dostatočne neľutuje a hrozí teda, že utečie. „Ak sa mám cítiť do psychoša, ktorý necíti vinu, nekláti sa z toho čo spravil, tak by som prchala kade ľahšie. Je veľa krajín ktoré nemajú extradiction. Môže zakvasiť na pláži, alebo dakde v bolívijskom pralese šňupať lacný koks. Nebude mu zle. Očakávať ale od človeka, ktorý sa po tom, čo spravil, psychicky nezrútil, že neurobí pre svoju slobodu nič, je hlúpe. Ovplyvňovanie svedkov, útek, čokoľvek… bol by blázon, aby sedel doma. To by si sám pýtal basu, keby cítil ľútosť,” vyhlásila. 

Obvinený Dušan Dědeček, ktorý opitý na zastávke Zochova zabil 5 ľudí, uteká zo súdu pred novinármi.
Zobraziť galériu (3)
Obvinený Dušan Dědeček, ktorý opitý na zastávke Zochova zabil 5 ľudí, uteká zo súdu pred novinármi.  (Zdroj: TASR)

Umelkyňa a cestovateľka vníma jeho prepustenie ako zlyhanie sudcu. „Takže kto má na svedomí, že henten bezcharakterný zmrd je vonku? Taký sudca - jemu podobný. Keď čítam jeho históriu, dáva to zmysel,” uviedla na adresu Mareka Fila, ktorý napríklad oslobodila aj Mariána Kočnera v kauze motáky. 

Nvotová reaguje na prepustenie
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook DN)

Prokurátor podal proti rozhodnutiu sťažnosť, bude sa o nej rozhodovať 14. októbra o 08:30 na Krajskom súde v Bratislave. 

 

 

Viac o téme: Dorota NvotováDušan Dědeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu