Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Celé TEHOTENSTVO utajili: Fanúšikovia slovenského speváka v šoku... Je z neho OTEC!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Instagram D.L.)

BRATISLAVA - Byť súčasťou šoubiznisu často znamená takmer absolútnu stratu súkromia. Zrejme práve preto si ho čoraz viac osobností naozaj mimoriadne chráni a informácie "spoza dverí" domácnosti sa von len tak ľahko nedostanú. Utajiť očakávanie dieťaťa je ale stále slušnou raritou, keďže bruško sa len tak ľahko skryť nedá...

Denis Lacho bojoval o titul Česko Slovenskej SuperStar v jej prvom ročníku, kedy sa víťazom medzinárodnej šou stal Martin Chodúr. Nevinne pôsobiaci blondiak si získal srdcia viacerých fanúšičiek vrátane Elišky Jandovej - dcéry Petra Jandu z Olympicu. Táto tínedžerská láska však nemala dlhé trvanie.

Oveľa vážnejší bol Denisov vzťah so sympatickou brunetkou Nelou. Tú si napokon v roku 2018 aj vzal za manželku. Štyri roky po svadbe má dvojica ďalší dôvod na radosť - stali sa z nich rodičia. Až teraz vyšlo najavo, že ešte minulý týždeň sa Denisovi a Nele narodil synček, ktorý dostal meno Lucas. 

Celé TEHOTENSTVO utajili: Fanúšikovia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram)

Toto informácia mnohých zaskočila - to, že do rodinky pribudne bábätko, sa Lachovcom podarilo utajiť celých 9 mesiacov. A zrejme by to nikto nevedel až doteraz, ak by sám Denis nezverejnil fotku svojho malého princa. „Bože, ďakujem ti! Syn môj, chcem, aby si vedel, že máš tú najstatočnejšiu a najúžasnejšiu mamku,” napísal k nežnému záberu novorodeniatka. 

Manželom a novopečeným rodičom srdečne gratulujeme, bábätku prajeme veľa zdravia! 

Celé TEHOTENSTVO utajili: Fanúšikovia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram D.L.)

Viac o téme: Denis Lacho
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu