Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

TRAPAAAAAS!!! Evelyn flirtovala na ulici a... Totálne sa ZRÚBALA!

Eva Kramerová alias Evelyn Zobraziť galériu (3)
Eva Kramerová alias Evelyn (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Aj známe ženy niekedy skúšajú svoje šťastie a usmievajú sa na sympatických mužov na ulici. V prípade komičky Evelyn to ale skončilo poriadne bolestivo!

Komička a moderátorka Eva Kramerová alias Evelyn patrí k oblejším ženám, no v posledných rokoch na sebe poriadne zamakala. Cvičí s trénerom, aktuálne opäť obnovila tréningy pole dance a chodí aj na pilates. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová

Práve po stredajšej hodine sa jej ale prihodil obrovský trapas. „Práve idem z Pilatesu. Tak ja, pani vystrečovaná, vyjdem celá svieža z miestnosti a na ulici padám ako kabela,” prezradila na sieti Instagram a ukázala aj svoje krvavé koleno. 

TRAPAAAAAS!!! Evelyn flirtovala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram EK)

O niečo neskôr sa podelila aj o ďalší detail. Veď ona sa snažila na tej ulici flirtovať! „Keď som vošla naspäť na Pilates, moja učiteľka Pilatesu sa ma pýta: Evi, na čo si myslela v tej chvíli, keď si padala? A ja že na nič, iba som sa usmievala na takého chlapca oproti. To je taká dvojitá hanba!” prezradila Evelyn, ktorá je aktuálne nezadaná. 

Aj na tejto príhode však nakoniec našla to pozitívne. „Potom som si hovorila, že ak toto je to, že vesmír ma chráni pred toxickými mužmi, tak zoberiem radšej šesť zlomených kolienok ako jedno zlomené srdiečko,” vyhlásila rozhodne Kramerová. 

TRAPAAAAAS!!! Evelyn flirtovala na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: EvelynEva Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu