Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Belohorcová (46) šťastím bez seba: Veľký úsmev a v ruke... TEHOTENSKÝ TEST!

Zuzana Belohorcová
Zuzana Belohorcová (Zdroj: Instagram Z.B.)

CHORVÁTSKO - Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová si aktuálne užíva dovolenku v Chorvátsku. Chvíle oddychu jej však narušili zvláštne pocity, a tak sa rozhodla urobiť si tehotenský test.

Zuzana Belohorcová je vo veku, keď si zvyčajne žena už užíva svoju rodinu a nemyslí na žiadny ďalší prírastok. Aj keď je pravda, že mnohé ženy už dnes rodia aj okolo päťdesiatky. 

Galéria: Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek

A tak, keď sa bývalá moderátorka začala evidentne cítiť nejako zvláštne, rozhodla sa zakúpiť si tehotenský test. Nevedno, aké príznaky pociťovala, keď jej napadla myšlienka, že by mohla byť tehotná... Aktuálne je však už jasné, že bábätko im do rodiny nepribudne. 

„Pri tomto druhu testovania sa zvyčajne stretávame s emóciami radosti a šťastia z pozitívneho výsledku. Ja mám pocity radosti a šťastia aj z negatívneho výsledku,” informovala blondínka svojich fanúšikov na sieti Instagram. 

Tieto slová doplnila naozaj vysmiatou a šťastne pôsobiacou fotografiou. Ako ale dodala, keby bolo bábätko naozaj na ceste, nevnímala by to negatívne a jednoducho by vychovala aj tretie dieťa. 

Viac o téme: Zuzana Belohorcová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu