Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Stretnutie Jágra a Verešovej po 20 rokoch: On s mladučkou frajerkou, ona BEZ GATIEK... veď je NA OSTRO!

Jaromír Jágr s priateľkou a Andrea Verešová s manželom Zobraziť galériu (7)
Jaromír Jágr s priateľkou a Andrea Verešová s manželom (Zdroj: Instagram J.J.)

KARLOVE VARY - Filmový festival Karlove Vary so sebou prináša okrem prezentovania tých najlepších filmových noviniek takisto aj stretnutia našich celebrít. A tak sa po takmer 20 rokoch bok po boku ocitli exmilenci Jaromír Jágr (50) a Andrea Verešová (42). Jaromír ukázal Andrejke krásnu mladú modelku a ona jemu...

Je to už pekne dávno, čo hokejista Jaromír Jágr tvoril s modelkou Andreou Verešovou doslova československý prominentný pár. Ich vzťah trval vyše 6 rokov a potom sa rozišli.

Každého zavialo úplne iným smerom. Bývalá miss z roku 1999 si zobrala za muža právnika a podnikateľa Daniela Volopicha (58) a Jágrovi zrejme zostala stále záľuba v mladých pôvabných modelkách – aktuálne randí s Dominikou Branišovou (27). Andrea a Jaromír sa nevideli približne dvadsať rokov, avšak osud ich cesty opäť spojil.

 

Nedávno sa totiž stretli v Karlových Varoch na filmovom festivale. Tentokrát každý so svojou polovičkou. Samotné zhromaždenie prominentných párov bolo veľmi príjemné a dokonca si ho Jaromír Jágr zaznamenal aj na svoj instagram. „Od 1998 do 2003 sme sa videli skoro každý deň. A potom skoro 20 rokov nič. Až do nedele 3. 7. 2022 na párty v Karlových Varoch. Milé stretnutie na skvelej párty,“ zaspomínal si hokejista na zaľúbené obdobie, keď ešte chodil s Andreou on.

Zjavne jeho spomienka na ich vzťah bola taká silná, že si k fotografii z párty pridal aj ich spoločné momentky za mlada. Veľmi milé pripomenutie si krásnych čias.

Stretnutie Jágra a Verešovej
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram J.J.)

Andrea Verešová akoby tušila, že sa tu stretne so svojím bývalým, a tak nenechala nič na náhodu. Na výnimočnú udalosť sa patrične nahodila. Mala na sebe nádherné biele šaty s obrovským výstrihom na chrbte, ktorý končil až kdesi pri jej zadných partiách a odkrýval začiatok jej intímnej časti tela.

Na spodnú bielizeň akosi nezostalo miesto a musíme uznať, že by asi len zbytočne narúšala celkový čistý dojem. Rovnako spredu ju nič pod šatami neobmedzovalo, a tak vynikli aj jej prednosti. Jaromír, ale aj ostatní prítomní sa mali teda na čo pozerať. Ktovie len, ako sa cítila jeho terajšia priateľka Dominika, ktorá zvolila menej odvážny štýl.

Sexi outfit Andrey Verešovej a ďalšie FOTO nájdete v galérii nižšie.

Viac o téme: Andrea VerešováKarlove VaryJaromír Jágr
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu