Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známy Slovák TOTÁLNE strápnil Verešovú: Tak tá ťa zabije!

Andrea Verešová Zobraziť galériu (2)
Andrea Verešová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Všetci sa radi schuti zasmejú na vtipných obrázkoch či videách. Bezpochyby to nebolo inak ani v tomto prípade. Ako ale na svoju paródiu zareaguje samotná Andrea Verešová?

Fero Joke sa netají tým, že si rád spraví z ľudí srandu. Pod ruku mu už prišli mnohé známe celebrity, ktoré sa nie raz zasmejú spolu s ním sami na sebe a na jeho vynaliezavosti. Aktuálne si známy komik pre ľudí prichystal video, v ktorom sparodoval Andreu Verešovú a jej rozhovor v češtine.

Bývalá miss pre český portál odpovedala na otázku, akým názvom filmu by opísala svoj život. Bez akéhokoľvek zaváhania z nej vyhŕklo „Mrazivá vášeň.“ Rozhovor v komikovi zarezonoval natoľko, že si nasadil parochňu, prichystal všetko potrebné na natáčanie, hlavne nezabudol na český jazyk a výsledkom všetkých pobavil. 

Známy Slovák TOTÁLNE strápnil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram F.J.)

Sledovatelia mu v komentároch zanechali plno pozitívnych reakcií, ako je pri jeho tvorbe obvyklé. Viacerí však spomenuli napríklad aj to, že má lepšiu češtinu než samotná bývalá miss. To, či sa ona sama na videu tiež pobavila, je však otázne. Jeden fanúšik v tom má jasno. Pod príspevkom zanechal Ferovi komentár: „Dobre si ju dal, ale tá ťa zabije.”

Viac o téme: Andrea VerešováFero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu