Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Doteraz sa o ich VZŤAHU len šuškalo: Rozvedený herec a jeho kolegyňa to už netaja... Prvé spoločné FOTO!

Známe tváre slovenského šoubiznisu tvoria pár. Zobraziť galériu (6)
Známe tváre slovenského šoubiznisu tvoria pár.

BRATISLAVA - Sú to už viac ako 3 roky, čo sa médiami rozšírila správa o rozpade manželstva herca a zabávača Juraja Tabačka (42). Začiatkom roka sa však začalo hovoriť aj o tom, že známy Slovák viac nie je sám. Šuškalo sa, že randí s o 11 rokov mladšou kolegyňou Janou Labajovou (31). Dvojica sa však k týmto správam nijako nevyjadrovala... Až doteraz - zdá sa, že svoju lásku prestali tajiť. Zverejnili totiž prvé spoločné FOTO!

V novembri 2018 Juraj Tabaček potvrdil informáciu, že jeho dnes už bývalá manželka Klaudia podala žiadosť o rozvod. Vtedy priznal aj to, že neprežíva práve najľahšie obdobie. Tomu je však koniec. Rany na srdci mu totiž zahojila nová žena v jeho živote, vďaka ktorej si opäť užíva šťastné chvíle. 

O tom, že už nie je sám, svedčilo viacero jeho príspevkov na sociálnej sieti a začiatkom roka sa už začalo šuškať aj o identite záhadnej slečny. Hovorilo sa o Šokovej hereckej kolegyni známej napríklad zo seriálu Nemocnica, Jane Labajovej. Randia spolu vraj už dlhší čas, no ani jeden z dvojice sa k milej informácii nevyjadril. Až doteraz... 

Juraj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zverejnil prvú spoločnú fotku s Janou. „Neuveríš, koho som stretol...“ napísal k záberu so sympatickou blondínkou. A jeho fanúšikovia hneď pochopili, že nejde len o kolegyňu, ale o jeho novú priateľku. Komentáre pod fotkou totiž zaplavili srdiečka, či veľavravné: „Konečne.“ Tak čo poviete, pristane im to spolu?

 

Viac o téme: Juraj Šoko TabačekJana Labajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu