Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Táto kočka bola manželkou slovenského zabávača: ROZVOD po 17 rokoch!

Juraj Šoko Tabaček Zobraziť galériu (3)
Juraj Šoko Tabaček (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - K známym tváram, ktoré sa rozvádzali po dlhých rokoch manželstva, patrí aj zabávač Juraj Šoko Tabaček. Jeho manželkou bola psychologička Klaudia, s ktorou má dve deti.

Juraj Šoko Tabaček sa narodil 23. augusta 1979. Prezývku Šoko získal už ako dieťa, keď sa ho pani na ulici pýtala, ako sa volá. Z neho vypadlo toto a odvtedy ho rodina tak začala volať. 

Chodil na matematické gymnázium, i keď v matematike nevidel svoju budúcnosť. Najprv chcel pokračovať v otcových šľapajach, ktorý bol dopravný inžinier, a začal navštevovať Žilinskú univerzitu, ale vydržal tam iba rok. Neskôr začal študovať herectvo, po dvoch rokoch prešiel na štúdium audiovizuálnych médií. Odtiaľ ho vyhodili, keďže školu flákal. Nakoniec tak nevyštudoval nič.

Galéria: Juraj Šoko Tabaček

Začal sa venovať ochotníckemu divadlu a vďaka súťažiam v improvizáciách si uvedomil, že chce byť na javisku smiešny. S kamarátmi vytvoril divadelnú improvizačnú skupinu 3T – Tri tvorivé tvory a ich vystúpenia si všimol aj Jano Gordulič, ktorý Šokovi ponúkol spoluprácu v rámci stand-up comedy. 

Ako herec sa uplatnil v Bábkovom divadle v Žiline, zahral si niekoľko epizódnych postáv v slovenských seriáloch. Viac ho lákal film, ale potom prišla ponuka do Hornej Dolnej, ktorá ho preslávila po celej krajine. Niekoľkokrát sa predviedol aj ako moderátor, objavuje sa aj ako účinkujúci v relácii Inkognito či S úsmevom po Slovensku. 

Táto kočka bola manželkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Juraj Šoko Tabaček má dve deti – Jakuba a Adelku. S ich mamou však už nežije. Spoznali sa v tanečnom divadle, z Klaudie sa neskôr stala psychologička. Po 17 rokoch manželstva však podala žiadosť o rozvod. Ten prebehol v lete 2019. 

Táto kočka bola manželkou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: klaudiatabackova.sk)

Viac o téme: Juraj Šoko Tabaček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu