Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zmena imidžu jojkárskej herečky: Z blondíny... Ryšavka!

Jojkárska herečka prešla zmenou imidžu! Zobraziť galériu (3)
Jojkárska herečka prešla zmenou imidžu! (Zdroj: Instagram JL)

BRATISLAVA - Tak to je ale obrovská zmena! Jojkárska herečka (33), známa aj zo seriálu Hranica, sa prefarbila. A nešlo len o zmenu odtieňa na svetlejší či tmavší. Rovno presedlala na výraznú farbu. Z blondínky sa totiž stala ryšavka.

Slovenskú herečku Janu Labajovú môžete poznať z jojkárskeho počinu s názvom Hranica. Onedlho sa tiež objaví aj v ďalšom projekte spomínanej televízie, a to v romantickom seriáli Lásky v Istanbule.

Janu si z obrazoviek môžete pamätať ako plavovlásku. Umelkyňa bola roky verná svojmu štýlu. Neprechádzala nijakými razantnými zmenami imidžu. Sem-tam prešli jej vlasy istým zostrihom, ale žiadna veľká premena sa nekonala. Až doteraz...

Zmena imidžu jojkárskej herečky:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram J.L.)

K svojim 33 narodeninám si dopriala naozaj nezvyčajný darček, a to deň u kaderníka. A z blondínky sa nečakane stala ryšavka. „Moje dnešné 33 prináša zmenu,” napísala k fotografii na sociálnej sieti Instagram.

A jej premena ohúrila aj jej fanúšikov. „Veľmi dobrá zmena,” či „Jéj, pristane ti,” zneli komentáre pod záberom, na ktorom je už ryšavá. A čo si myslíte vy?

Viac o téme: Jana Labajová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu