Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Kríza u Cibulkovej: Pred kamerami úsmevy, ale...

Dominika Cibulková Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková (Zdroj: Instagram/Tv Markíza)

BRATISLAVA - Bývalá tenistka Dominika Cibulková aktuálne hviezdi v markizáckom Let‛s Dance. A hoci pred kamerami tradične rozdávala úsmevy, v uplynulých dňoch si prešla náročnými chvíľami.

Dominika Cibulková v nedeľnom vysielaní predviedla karnevalovú sambu, ktorá sa ale divákom i niektorým členom poroty zdala akási pomalá. „Bola to taká zen-budhistická samba, taká, ktorá nám dáva najavo, že sa nemusíme ponáhľať. Bola to taká tvoja samba,” poznamenala Adela Vinczeová.

Dominika Cibulková a Róbert Pavlík
Zobraziť galériu (3)
Dominika Cibulková a Róbert Pavlík  (Zdroj: TV Markíza)

Napriek tomu ale bývalá tenistka postúpila ďalej. Ako poznamenal Ján Ďurovčík, Cibulková je spomedzi všetkých športovcov, ktorí v Let´s Dance kedy účinkovali, doposiaľ najúspešnejšia.

A podľa vlastných slov sa na tom poriadne namakala. Dokonca musela so svojím partnerom prekonávať krízu. „Nejdem tu vyplakávať, aké to bolo náročné, koľko času a energie sme tomu obetovali a že sme s Robkom prekonali našu prvú krízičku,” prihovorila sa fanúšikom na sieti Instagram. 

Kríza u Cibulkovej: Pred
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Tv Markíza)

Ako priznala, náročné to s ňou mal nielen tanečný partner Róbert Pavlík, ale aj špecialista na sambu Mário Lopez. „Špeciálne ďakujem patrí v tomto kole aj frajerovi Máriovi Lopezovi, ktorý so mnou skoro prišiel o vlasy, keď ma pripravoval na moje 30-sekundové začiatočné sólo,” prezradila Dominika. 

Zdá sa však, že divákov jej výkony zatiaľ bavia a posúvajú ju ďalej. 

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu