Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Potoky sĺz v 3. kole Let's Dance: Plakala porotkyňa aj moderátor a... Vypadol obľúbený účinkujúci!

Slzy neudržala porotkyňa Tatiana Drexler ani moderátor Viktor Vincze. Zobraziť galériu (6)
Slzy neudržala porotkyňa Tatiana Drexler ani moderátor Viktor Vincze. (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Účinkujúci markizáckej šou Let's Dance majú za sebou 3. kolo, ktoré bolo venované filmovým hitom. Herečka Diana Mórová (52) a jej tanečný partner Marek Bureš tancovali na hudbu zo Schindlerovho zoznamu a rozplakali tým nielen porotkyňu Tatianu Drexler (59), ale aj porotcu Viktora Vinczeho (31). No a v závere večera plakali aj všetci ostatní... Vypadol totiž obľúbený účinkujúci!

Druhé kolo šou Let's Dance tému nemalo - účinkujúci predviedli viacero tanečných štýlov na rôznu hudbu. Napríklad herec z markizáckych Oteckov Marek Fašiang predviedol Quickstep na pieseň Walking on Sunshine. No divákov svojim vystúpením nepresvedčil - poslali mu málo SMS-hlasov a po sčítaní s bodmi od poroty skončil v pomyselnej tabuľke na poslednom mieste. 

Galéria: 3. kolo Let's Dance:

Tretie kolo sa už nieslo v znamení filmových hitov. Odzneli známe piesne z Pretty Woman, Gladiátora, Flashdancu či muzikálu Pomáda. A podobne, ako silné boli niektoré filmové počiny, vyvolávali emócie aj tanečné choreografie v podaní známych Slovákov. Jedným takým bolo aj vystúpenie herečky Diany Mórovej a Mareka Bureša. 

Potoky sĺz v 3.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Dvojica totiž tancovala na hudbu z vojnového filmu Schindlerov zoznam, ktorý sa zaoberá tematikou holokaustu. No ich choreografia bola silná nielen vzhľadom na minulosť, ale pre mnohých určite aj kvôli aktuálnej situácii, ktorá sa deje na Ukrajine. A tanečné vystúpenie spojené s výborným hereckým výkonom Diany Mórovej mnohých rozplakal. 

Potoky sĺz v 3.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Slzy neudržala porotkyňa Tatiana Drexler, ale dokonca ani moderátor Viktor Vincze. „Ja vlastne neviem, čo sa mám pýtať, lebo desí ma tá aktuálnosť toho a ako sa to takto môže stať, že ľudia sú oddelení od seba... Prepáčte, ale ja v tom nedokážem pokračovať, myslím, že to bolo fenomenálne číslo a ja vám za to ďakujem, že som ho ako človek mohol zažiť,“ zahlásil moderátor večera, ktorý len veľmi ťažko hľadal slová. 

„Ja som, Diana, naozaj fyzicky cítila bolesť... Ani tanečnica, ani niekto, kto vie tancovať, by to nezatancoval bez chyby, pretože tá situácia to robí strašne nedôležitým, či sa nejaké kroky podaria alebo nepodaria. Mňa sa to naozaj veľmi dotklo,“ povedala cez slzy porotkyňa Tatiana Drexler.

Potoky sĺz v 3.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Ďalším top momentom večera bolo jednoznačne vystúpenie herca Jána Koleníka a Vandy Polákovej. Dvojica predviedla Rumbu na hudbu z Jamesa Bonda. A stali sa úplne prvým tanečným párom v aktuálnej sérii Let's Dance, ktorý si za svoj výkon vyslúžil 10 bodov. A nie len raz - 10-ku dvojici dali Jorge González, Tatiana Drexler aj Adela Vinczeová. A ani hodnotenie Jána Ďurovčíka nebolo najnižšie, ten dal páru 8 bodov. 

Potoky sĺz v 3.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Každému tak bolo jasné, že práve tieto dva páry určite postúpia do ďalšieho kola, čo bola aj pravda. V ohrození sa ocitli Michal Kovačič a Simona Brecíková, Zuzana Kubovčíková Šebová a Vilém Šír, Dominika Cibulková a Róbert Pavlík a Fero Joke a Vanesa Indrová. No a vypadol pár, ktorý mnohých šokoval - v šou totiž, napriek slabším tanečným výkonom, patril k miláčikom. 

Na základe získaných SMS-iek a počtu bodov od poroty v 3. kole vypadol Fero Joke a Vanesa Indrová.

Potoky sĺz v 3.
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Let's DanceViktor VinczeTatiana DrexlerFero Joke
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu