Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obrovský STRACH Agáty Hanychovej: Nález v prsníku!

Agáta Hanychová Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Keď to počula, takmer odpadla! Nový účes nie je jedinou zmenou v živote Agáty Hanychovej (36). Ako tmavovláska najnovšie prezradila, podarilo sa jej seknúť s dlhoročnou neresťou a prestala fajčiť. Dohnali ju k tomu zdravotné problémy i veľký strach.

Agáta Hanychová má po viacerých nevydarených vzťahoch po svojom boku sympatického Slováka. A pri pohľade na nich to vyzerá tak, že nepôjde len o krátkodobý románik. Nečudo, že keď oznámila, že prestala fajčiť, viacerí si pomysleli, že je za tým tehotenstvo. 

Ako Hanychová v rozhovore pre super.cz prezradila, za jej razantným rozhodnutím sú zdravotné dôvody. „Bola som na vyšetrení prsníkov a našli mi tam cystu. Nie je to nič zhubné, ale ja som dostala taký strach, že som si povedala, že fajčenie je nezmysel,” uviedla Agáta, ktorá išla na sonografické vyšetrenie pŕs prvýkrát. 

K lekárom ju doviedlo aj to, že jednej jej spolužiačke našli nádor v prsníku. „Myslím si, že prevencia je dôležitá. Dokonca mi pani doktorka, ktorá ma vyšetrovala, povedala, že týždenne nájdu nádory tak dvom ženám do 36 rokov,” povedala tmavovláska. 

Dvojnásobná mamina sa netajila tým, že z vyšetrenia mala strach. „Keď mi povedali, že mi niečo našli, tak som skoro omdlela. Našťastie to je len cysta,” dodala Agáta, ktorej partner tiež ocenil, že sekla s fajčením. 

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu