Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hanychová po boku SLOVENSKÉHO FRAJERA žiari: Agáta, ten PRSTEŇ je zásnubný?!

Agáta Hanychová so svojím priateľom Andrejom Zobraziť galériu (7)
Agáta Hanychová so svojím priateľom Andrejom (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Zamilovaná a šťastná! Fanúšikovia Agáty Hanychovej (37) neskrývajú nadšenie. Kontroverzná Češka totiž po rozvode s Jakubom Prachařom (38) a viacerých nevydarených vzťahoch zakotvila v náručí sympatického lekára zo Slovenska. Ten jej k nedávnym narodeninám daroval prsteň. Žeby plánovali svoj vzťah posunúť na ďalšiu úroveň?

1. mája sa pod čerešňou sladko pusinkoval nejeden pár. Výnimkami nie sú ani zaľúbenci zo šoubiznisu. Mnohí z nich sa krásnymi momentkami pochválili na sociálnych sieťach. Bozky od svojho milovaného partnera si vychutnávala aj niekdajšia modelka a influencerka Agáta Hanychová. 

Aj Agáta Hanychová sa na 1.mája bozkávala pod čerešňou.
Zobraziť galériu (7)
Aj Agáta Hanychová sa na 1.mája bozkávala pod čerešňou.  (Zdroj: Instagram)

Kontroverzná Češka počas uplynulého týždňa oslávila narodeniny. Sama si ako darček kúpila luxusný elektromobil a zaujímavý dar dostala aj od svojho priateľa. So sympatickým chirurgom menom Andrej Nikov, ktorý pochádza zo Slovenska, tvoria pár viac ako 7 mesiacov. Nuž a fešný lekár daroval Agáte prsteň. 

Nejeden by si myslel, že Andrej požiadal tmavovlásku o ruku. „Dostala som ho len tak. Z lásky. Nie sme zasnúbení,” uviedla pre super.cz Hanychová. Zároveň tiež priznala, že vzťah s Andrejom nie je len takým krátkym románikom. 

„Všetko funguje tak, ako má. Sme spokojní, šťastní. Naše deti sa majú radi. Sú v rovnakom veku a o to je to lepšie. Som rada, že konečne po dlhej dobe mám fakt vzťah, o ktorom môžem povedať, že je vážny,” dodala zamilovaná Agáta. Nuž, nechajme sa prekvapiť, či časom posunú vzťah na ďalšiu úroveň. 

 

Viac o téme: Agáta Hanychová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu