Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Celebrity na slovensko-ukrajinských hraniciach: Po Tomim Kidovi tam mieri aj ČESKÝ SPEVÁK!

Daivd Koller sa vybral pomáhať na slovensko-ukrajinské hranice. Zobraziť galériu (3)
Daivd Koller sa vybral pomáhať na slovensko-ukrajinské hranice. (Zdroj: Instagram D.K.)

PRAHA - Už 3 dni celý svet sleduje vážnu situáciu na Ukrajine. Vystrašeným ľuďom, ktorí sa snažia utiecť pred peklom, ktoré tam vypuklo, sa snaží pomôcť každý, kto môže. Medzi nimi aj známe tváre. Ako prvý sa na hranice vydal boxer Tomi Kid Kovács (44), no a dnes sa k nemu pridal aj známy spevák z Čiech!

Zo záberov z krvavej vojny, ktorá vypukla u našich východných susedov, mrazí každého. Ľudia sa preto mobilizovali a zriadili viacero zbierok na pomoc tým, ktorí kvôli bojom museli opustiť svoje domovy. No viacerí sa rozhodli, že priložia pomocnú ruku doslova. Jedným z nich je aj slovenský boxer Tomi Kid Kovács. 

„Milí priatelia, momentálne som na ceste na hraničný priechod s Ukrajinou, kde ideme pomáhať rodinám, mamičkám s detičkami, ktoré utekajú z domova pred vojnou,“ napísal športovec na sociálnej sieti ešte včera. No a dnes ho tam nasleduje ďalšia známa tvár... A dokonca až z Česka. Na hranice si to namieril spevák David Koller. 

„Situácia je natoľko vážna, že som nevydržal sedieť doma. Požičali sme si so ženou dodávku a ideme na hranice pomôcť ľuďom, ktorí utekajú pred Putinovym peklom. Pokiaľ máte príbuzných alebo známych, ktorí potrebujú vyzdvihnúť na slovensko-ukrajinských hraniciach a priviezť do bezpečia, napíšte mi sem,“ informoval na Facebooku Koller. 

Po ceste sa spevák s manželkou zastavili na nákup všetkého, čo by sa ľuďom na hraniciach mohlo hodiť. „Na Ukrajine je nedostatok dojčenskej výživy, tak kúpime nejaké mlieka a ideme ďalej,“ prezradil Koller. Upozornil tiež všetkých, ktorí by chceli tiež pomôcť: „Nejazdite na blint, musí sa to všetko koordinovať, tak si zistite, ako by ste to mohli urobiť,“ dodal. 

Celebrity na slovensko-ukrajinských hraniciach:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.K.)

Viac o téme: David Koller
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu