Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známa Slovenka šokovala: ADOPCIA… Aj ona je z detského domova!

Rozhovorila sa o adopcii Zobraziť galériu (4)
Rozhovorila sa o adopcii (Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Adopcia je mimoriadne citlivou témou, o ktorej sa však konečne hovorí čoraz otvorenejšie. Osvojenie si dieťatka bolo predmetom debaty aj v poslednej epizóde relácie Silná zostava, kde sa objavila moderátorka Adela Vinczeová, ktorá týmto procesom prechádza. Nie je však sama, kto sa zaoberá myšlienkou dať domov dieťatku z detského domova...

Komička Simona Salátová je stálou hostkou Silnej zostavy a je všeobecne známe, že jej detstvo nebolo jednoduché. Jej otec týral matku, kvôli čomu skončil za mrežami, Simona aj  s bratom sa presťahovali k starej mame, odtiaľ však komička poputovala do detského domova a neskôr našla útočisko u tety. Avšak ani tam to nedopadlo dobre. Teta ju ešte pred maturitou vyhodila z domu. 

Známa Slovenka šokovala: ADOPCIA… Aj ona je z detského domova! (Zdroj: RTVS)

Simona sa musela postarať sama o seba a vie, aké to je, keď dieťa vyrastá bez potrebného rodinného zázemia, lásky a opatery. Ona sama to mala mimoriadne ťažké, nevyšlo jej ani manželstvo, ktoré stroskotalo, no s bývalým partnerom má synčeka Damiána. Toho teraz vychováva po boku Teodora Firsta alias Joe Trendyho, pri ktorom konečne našla to, čo hľadala. 

Známa Slovenka šokovala: ADOPCIA…
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

A zrejme práve neľahká minulosť populárnej komičky je dôvodom, prečo je otvorená adopcii dieťaťa. K tejto téme sa vyjadrila práve v spomínanej epizóde Silnej zostavy, kde o tejto otázke prehovorila úplne priamo. A to aj napriek tomu, že mamičkou už je a nemyslí si, že by mala problém počať druhé dieťa. Viac sa dozviete vo videu vyššie! 

Vyjadrenia Adely Vinczeovej k adopcii nájdete TU: 

Známa Slovenka šokovala: ADOPCIA…
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

 

Viac o téme: Silná zostavaSimona Salátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu