Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prasklo tajomstvo Juraja Čurného: Po prvom rande s manželkou ju... Tak TOTO by na neho nikto nepovedal!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Hudobný dramaturg Juraj Čurný je už absolútne neodmysliteľnou súčasťou populárnej Chart show. Divákov si však nezískala len vďaka svojmu dokonalému prehľadu v oblasti hudby, ale aj pre svoju charizmu a ochotu podieľať sa na rôznych humorných scénkach. Tentokrát si však pre neho Adela Vinczeová pripravila skutočne výnimočnú situáciu...

Tento pondelok oslávili sviatok všetci zamilovaní, no a na romantickú atmosféru nadväzuje aj najnovšia Chart show, ktorej témou sú Love songy. Pri tejto príležitosti do štúdia zavítala aj Andrea Čurná, manželka Juraja Čurného. Jej prítomnosť okamžite využila moderátorka Adela Vinczeová, ktorá si ju zavolala z hľadiska a nahovorila ju, aby prezradila klebetu z ich 13-ročného vzťahu. 

Prasklo tajomstvo Juraja Čurného: Po prvom rande s manželkou ju... Tak TOTO by na neho nikto nepovedal! (Zdroj: TV Markíza)

A sympatická blondínka ani na chvíľku nezaváhala. Nie je žiadnym tajomstvom, že dvojica sa zoznámila ešte v roku 2009, keď Andrea prišla na pohovor do hudobného vydavateľstva. Juraj si vraj v prvom momente hovoril, že je veľká škoda, že nie je o 10 rokov mladší, keďže dvojicu delí 18-ročný vekový rozdiel. 

Juraj a Andrea tvoria pár už 13 rokov.
Zobraziť galériu (4)
Juraj a Andrea tvoria pár už 13 rokov.  (Zdroj: Vlado Anjel)

Tento postoj mu však zjavne veľmi dlho nevydržal a ich vzťah sa zakrátko zvrtol. Dokonca to bolo také rýchle, že... Toto by sa v dnešnej dobe len ťažko vysvetľovalo! Ako sa to medzi manželmi zbehlo, sa dozviete vo videu vyššie. 

Prasklo tajomstvo Juraja Čurného:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Juraj ČurnýAndrea Čurná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu