Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zvrat v ROZCHODE Karlosa a Lely: Vyjadrila sa Slovenka aj manželka jej "milenca"... TRESTNÉ OZNÁMENIE!

Karlos Vémola a Lela Ceterová si nevedia prísť na meno. Zobraziť galériu (4)
Karlos Vémola a Lela Ceterová si nevedia prísť na meno. (Zdroj: Instagram LC)

PRAHA - V utorok ráno sa na verejnosť dostala informácia o náhlom rozchode čerstvých dvojnásobných rodičov Lely Ceterovej (32) a MMA zápasníka Karlosa Vémolu (36). Ten šokoval vyhlásením, že blondínka mu nasadila parohy s kamarátom. Teraz sa k celej veci vyjadrila samotná blondínka aj manželka jej údajného milenca. Na stole je trestné oznámenie!

V utorok ráno Karlos Vémola prišiel na svojom Instagrame s informáciou, že jeho partnerka Lela Ceterová ho podvádza. Vraj ju načapal so svojim kamarátom, od ktorého mala dostávať drahé darčeky. „Prišiel som na to, že má pomer s iným frajerom. Je to nechutné. Bol to môj kamarát. Keď prichytíte ženu s kamarátom, facky začnú lietať,“ uviedol Vémola vo videu, ktoré o pár hodín z jeho Instagramu zmizlo. 


ROZCHOD mesiac po pôrode: Vémolovi nasadila parohy s kamarátom... Lietali aj FACKY!


Niekoľkokrát v ňom uviedol meno dotyčného a poľutoval aj jeho manželku Kamilu, ktorá má mať zdravotné problémy a dve malé deti. Lenže... "Podvádzaná" pani Kaiserová sa ozvala českému portálu eXtra.cz a do celej kauzy priniesla úplne nové svetlo. Vraj nič z toho, čo hovorí Vémola nie je pravda. „Vietor fúka trochu inak. Môj manžel žiadny vzťah mimo mňa nemá,“ povedala s istotou. 

Galéria: Lela Ceterová a Karlos Vémola

„Máme malé deti, žijeme riadnym rodinným životom. Sme de facto stále spolu a problémy iných odmietame riešiť na úkor vzťahu v našej rodine,“ vyjadrila sa nekompromisne pani Kaiserová. „Môj muž žiadne facky nedostal, nevideli sa a bol celý čas so mnou a v práci. Navyše, keby Vémola niekoho prefackal, tak by to asi bolo vidieť, a on stále vyzerá dobre. Môj muž s tým nemá nič spoločné,“ dodala. 

To napokon priznal aj samotný Karlos, uvádza to portál fightlive.cz. „Vémolu spätne veľmi mrzí, že od ich vzájomných partnerských problémov bol neprávom uvedený pán Kaiser a jeho rodina, ktorá s ich rozchodom nemá nič spoločné. Karlos dnes pána Kaisera osobne kontaktoval a vyjadril jemu aj jeho manželke úprimné ospravedlnenie,“ píše sa na stránke. 

Lela Ceterovej a Karlosovi Vémolovi sa len pred mesiacom narodilo druhé dieťa.
Zobraziť galériu (4)
Lela Ceterovej a Karlosovi Vémolovi sa len pred mesiacom narodilo druhé dieťa.  (Zdroj: Instagram)

To však nijak nemení vyhrotenú situáciu, ktorá medzi ním a Lelou vznikla. Dvojica je stále oficiálne rozídená a blondínka dokonca pritvrdila - MMA zápasníka obvinila z fyzického napadnutia. Uvádza to web eXtra.cz. Tomu sa s Ceterovou podarilo spojiť. Slovenka potom svojmu ex nechala poriadne ostrý odkaz na Instagrame. 

„Musím písať z mobilu kamarátky, ktorá ma u seba ubytovala aj s dvomi deťmi. Po tom, čo si ma zbil, keď som mala v náručí malého Rockyho. Mám z teba strach. Ešte si mi zobral môj mobil... Nemôžem nikomu zavolať, ani ísť na svoj Instagram. S nikým som nič nemala... Si chorý, žiarlivý človek. Len ma vydieraš, pretože sa ti to hodí. Zbil si ma s dieťaťom v náručí. V živote už s tebou nebudem,“ napísala údajne Ceterová z kamarátkinho profilu.

Aj tieto drsné obvinenia však zápasník odmieta. „V každom prípade zásadne odmietame akékoľvek obvinenia z fyzického útoku na Lelu Ceterovú, ku ktorému nikdy nedošlo,“ píše sa v oficiálnom vyjadrení na stránke fightlive.cz. No blondínka si za svojim vyjadrením zjavne stojí. Podľa jej manažérky Niny Sedlákovej ide Lela dokonca podať trestné oznámenie na políciu. 

Karlos a Lela na seba aktuálne hádžu všetku špinu sveta.
Zobraziť galériu (4)
Karlos a Lela na seba aktuálne hádžu všetku špinu sveta.  (Zdroj: Instagram LC)

Viac o téme: Lela CeterováKarlov Vémola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu