Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obrovská ZMENA v jojkárskom spravodajstve: ODCHOD dlhoročnej tváre a... TOTO sa za 14 rokov ešte nestalo!

Toto sa za 14 rokov v Krimi nestalo. Zobraziť galériu (6)
Toto sa za 14 rokov v Krimi nestalo. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - S novým rokom nastali v jojkárskom spravodajstve veľké zmeny. Najprv moderátori oznámili odchod jednej zo stabilných tvárí a potom... TOTO sa za 14 rokov v relácii ešte nestalo!

V prvom vydaní jojkárskej spravodajskej relácie Krimi v novom roku prišlo rovno k obrovskej zmene. Moderátori Monika Šebová a Michal Farkašovský oznámili, že v takejto zostave hlásia správy poslednýkrát. Moderátorka, ktorá stála pri zrode relácie, sa totiž rozhodla, že končí. 

„Ďakujem Monike za dlhoročnú spoluprácu, keď spoločne s ostatnými kolegami stále pri zrode a úspechu nášho krimi spravodajstva, a želám jej v pracovnom aj osobnom živote veľa úspechov,“ uviedol na svojom Facebookovom profile generálny riaditeľ JOJ-ky Marcel Grega. 

Monika Šebová v Krimi po 14 rokoch končí.
Zobraziť galériu (6)
Monika Šebová v Krimi po 14 rokoch končí.  (Zdroj: Tv Joj)

Prezradil tiež, kto ju na poste moderátorky Krimi nahradí. „Na jej mieste ju od nového roka 2022 nahradí skúsená redaktorka Iveta Krupová, ktorá sa už v minulosti osvedčila aj v moderátorskom kresle,“ doplnil Grega. Odchod Šebovej však spôsobil netradičnú situáciu. 2. januára totiž vysielali dvaja muži - Pavol Michalka a Michal Farkašovský.

A to sa za 14 rokov vysielania ešte nestalo. „Sledujete absolútne unikátne vydanie Krimi. Za takmer 14 rokov sa ešte nestalo, že by sme tu sedeli v takejto zostave. O to srdečnejšie želáme pekný večer so spravodajstvom Tv Joj. A pozdravujeme všetky naše kolegyne - tú bývalú, súčasnú, a samozrejme aj tú budúcu,“ zahlásili moderátori.

V Krimi vysielali vôbec po prvýkrát dvaja muži.
Zobraziť galériu (6)
V Krimi vysielali vôbec po prvýkrát dvaja muži.  (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Krimi Tv JojMonika Šebová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu