Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zmeny v jojkárskych Novinách: Známa tvár je preč... Nahradila ju táto žena!

Jojkárske Noviny prešli zmenou Zobraziť galériu (5)
Jojkárske Noviny prešli zmenou (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Spravodajský formát televízie JOJ sa dočkal zmeny. Noviny o 17:00 majú novú tvár, ktorá zasadla do moderátorského kresla. Kým pred odchodom na materskú bola stálicou Danka Čapkovičová Strculová (30), teda sympatická blondínka, teraz sa v spravodajskom bloku objavuje ostrieľaná tmavovlasá "kriminalistka" Iveta Krupová (38).

Ešte do októbra minulého roka sa o sedemnástej prihovárala z obrazoviek televízie JOJ Danka Čapkovičová. Vtedy sa však už chystala na materskú dovolenku a v novembri porodila dcérku. Na istý čas tak ostal tím Novín o 17:00 bez sympatickej plavovlásky. Ku kolegom, ktorí ostali, však pribudla posila.

Na miesto spravodajskej moderátorky, ktorá si užíva materstvo, JOJ-ka dosadila ostrieľanú redaktorku KRIMI novín Ivetu Krupovú. "Iveta Krupová zastupuje Danu Čapkovičovú, ktorá je aktuálne na materskej dovolenke," povedala nám hovorkyňa televízie Lucia Kulihová.

Stredajší a štvrtkový podvečer tak patril tandemu Krupová – Mečiar, pričom brunetka sa svojej úlohy zhostila ukážkovo a dokázala tak, že voľba vedenia bola správna. Jej moderátorsky výkon si pochvaľovali aj diváci. "Iveta už v minulosti zastupovala kolegyne v spravodajskej relácii Krimi a aj v súčasnosti, keď si to okolnosti vyžadujú, ju diváci môžu vidieť nielen v Novinách o 17:00, ale aj v Krimi," informovala Kulihová.

Noviny o 17:00 odmoderoval nový tandem Krupová - Mečiar.
Zobraziť galériu (5)
Noviny o 17:00 odmoderoval nový tandem Krupová - Mečiar.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Noviny o 17:00Iveta KrupováDanka Čapkovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu