Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Poplach v spravodajstve Tv JOJ: Známa tvár má koronavírus… Všetci museli ísť na testy!

Koronavírus sa opäť objavil v spravodajstve Tv Joj. Zobraziť galériu (7)
Koronavírus sa opäť objavil v spravodajstve Tv Joj. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Druhá vlna pandémie koronavírusu udrela v plnej sile. Nové ochorenie už sužuje aj slovenské televízie. Len nedávno sme písali, že Jojka musela kvôli pozitívnemu prípadu zastaviť výrobu seriálu Nový život a už na Kolibe museli riešiť ďalší prípad. COVID-19 potvrdili tvári známej z televízneho spravodajstva... Všetci museli ísť na testy!

Len minulý týždeň sme na Topkách písali o nákaze koronavírusu v štábe jojkárskeho seriálu Nový život. Televízia preto musela unáhlene ukončiť natáčanie a všetkých účinkujúcich na zákerný vírus otestovať. „Nakrúcanie seriálu Nový život je aktuálne pozastavené. Štáb i účinkujúcich sme otestovali na ochorenie COVID-19,“ prezradila nám vtedy hovorkyňa Tv Joj Lucia Tuhelová. 


Koronavírus potvrdený v štábe seriálu Nový život: Jojka musí prijať opatrenia!


Ubehlo len zopár dní a na Kolibe musia riešiť ďalší pozitívny prípad. Do redakcie nám prišiel tip od čitateľa, že zákerným vírusom má trpieť známa tvár zo spravodajstva Tv Joj. „Neviem, či je to pre vás zaujímavé, ale redaktor z Tv Joj je podľa mojich informácií pozitívny na koronavírus. Ide o Andreja Zavřela z Krimi,“ dal nám vedieť náš zdroj. Túto informáciu sme si, samozrejme, overili priamo v televízii.

Redaktor Krimi Andrej Zavřel bol pozitívne testovaný na koronavírus.
Zobraziť galériu (7)
Redaktor Krimi Andrej Zavřel bol pozitívne testovaný na koronavírus.  (Zdroj: TV JOJ)

A ďalší prípad vo svojich radoch nám potvrdili. V štábe tak musel prebehnúť rovnaký proces ako pri seriáli Nový život. „Andrej Zavřel, ktorý pracuje ako redaktor Krimi, nebol v práci od prvých prejavov ochorenia. Televízia Joj otestovala celý tím jeho spolupracovníkov, všetci mali negatívne testy,“ povedala pre Topky.sk hovorkyňa Jojky Lucia Tuhelová s tým, že zdravotný stav redaktora je konsolidovaný. Prajeme skoré uzdravenie!

Stav Andreja Zavřela je podľa slov hovorkyne Jojky konsolidovaný.
Zobraziť galériu (7)
Stav Andreja Zavřela je podľa slov hovorkyne Jojky konsolidovaný.  (Zdroj: Instagram A.Z.)

Viac o téme: Tv JojAndrej ZavřelKrimi Noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu