Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Detaily NOVÉHO VZŤAHU Tiny: Randí s britsko-slovenským boxerom a… Fú, výrazný vekový rozdiel!

Speváčka Tina randí s 21-ročným boxerom Karolom Itaumom. Zobraziť galériu (5)
Speváčka Tina randí s 21-ročným boxerom Karolom Itaumom. (Zdroj: Instagram Tina)

BRATISLAVA - Speváčka Tina (37) po rozvode s raperom Separom žiadneho nového priateľa po svojom boku nepriznala. Až doteraz. V sobotu sa pochválila spoločnou fotkou s mladým fešákom. Jeho identitu však zverejnila až o pár dní neskôr. Ide o úspešného britsko-slovenského boxera Karola Itauma (21), ktorý je o celých 16 rokov mladší!


Tina ukázala NOVÉHO FRAJERA: Separ okamžite zareagoval... Fúha!


Sympatický fešák, s ktorým speváčka v sobotu zverejnila spoločnú fotku, je mladý športovec Karol Itauma. O 16 rokov mladší boxer je síce rodený Slovák, no vo Veľkej Británii má úspešne rozbehnutú kariéru, počas ktorej stihol vybojovať aj olympijské zlato. No a tu nastáva otázka, ako dvojica bude spoločne fungovať?

Detaily NOVÉHO VZŤAHU Tiny:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Tina)

Karolova kariéra mu totiž nateraz neumožňuje usadiť sa na Slovensku a Tina má svoj život zas tu. Spevu by sa zrejme dokázala venovať aj v zahraničí, no k domovine ju viažu jej deti, ktoré tu vychováva, a tak odchod do Anglicka zrejme neprichádza do úvahy. 

No ako sa hovorí - láska aj hory prenáša, a tak vzdialenosť nie je žiaden problém. Veď napokon vzťahy na diaľku zvládli aj iné známe páry. 

Viac o téme: TinaKarol Itauma
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu