Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Exmoderátor Jopo trojnásobným otcom: Exotická partnerka mu PORODILA synčeka... Dostal SLOVENSKÉ meno!

Jopo je trojnásobným otcom. Zobraziť galériu (3)
Jopo je trojnásobným otcom. (Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Približne v polovici mája sme na Topkách informovali o tom, že producentovi a bývalému moderátorovi Jozefovi Jopovi Poláčkovi sa dlhé mesiace darilo skrývať krásne tajomstvo. Na Slovensku sa o ňom vedelo len to, že sa rozišiel so svojou partnerkou Glendou, no o jeho ďalšom súkromnom živote neboli žiadne iné verejne dostupné informácie. V lete sa však prevalilo, že medzičasom si našiel novú partnerku Elizabeth, tá mu porodila dcérku a dokonca už čakajú aj ďalšie spoločné dieťatko...

No a aktuálne sa k nám dostala správa, že z Jopa je už čerstvý trojnásobný otecko! Jopovi a jeho milovanej Elizabeth sa narodil synček, ktorý dostal meno Adam. Poláček a jeho partnerka sa už nejaký čas nachádzajú na Slovensku. Kým nám bývalý moderátor túto správu potvrdil, Topkám sa podarilo zistiť, že exotická kráska porodila v ružinovskej nemocnici v Bratislave.

Chlapček sa narodil s dokonalými mierami - váži 3,6 kilogramu a meria 50 centimetrov. Novinku o čerstvo narodenom synčekovi nám napokon potvrdil aj sám Jopo. „Pôrod prebehol bez komplikácií v bratislavskej nemocnici. Mamina a aj syn Adam sú zdraví,” povedal pre Topky.sk producent, ktorému srdečne gratulujeme a prajeme, aby sa Elizabeth aj synček i naďalej tešili dobrému zdraviu. 

Jopo má dôvod na radosť. K dvom detičkám pribudlo aj tretie - narodil sa mu synček, ktorý dostal meno Adam.
Zobraziť galériu (3)
Jopo má dôvod na radosť. K dvom detičkám pribudlo aj tretie - narodil sa mu synček, ktorý dostal meno Adam.  (Zdroj: Instagram )

Jopova partnerka Elizabeth s ich spoločnou dcérkou
Zobraziť galériu (3)
Jopova partnerka Elizabeth s ich spoločnou dcérkou  (Zdroj: Instagram )

Viac o téme: Jozef Jopo Poláček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu