Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mórová v spoločnosti poriadne prekvapila: Prišla ÚPLNE BEZ!

Diana Mórová Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Môže si to dovoliť! Počas tohto týždňa sa konala premiéra filmu s názvom Duna, ktorej sa zúčastnilo viacero celebritných hostí. Medzi nimi napríklad aj herečka a porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Diana Mórová (51), ktorá sa predviedla tak, ako ju často nevidíme.

„Už dávno som neodchádzal z kina s takým pocitom, že wau! Ten film je fantastický.” Aj takýmito slovami komentoval počin s názvom Duna tanečník Jaro Bekr, ktorý si premiéru užil v spoločnosti svojej krásnej manželky Moniky Hilmerovej. 

Do kina si od rodičovských povinností odbehli aj Dáša Mamba Šarközyová s partnerom Tonym Poruchom, či Lucia Forman-Habancová s partnerom. Na sci-fi dielo sa prišli pozrieť aj raper Majself s rodinkou, Thomas Puskailer, Matej Zrebný, či Diana Mórová. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Duna

Tá zavítala na premiéru v maximálne pohodlnom outfite. Prekvapením rozhodne bol aj pohľad na jej tvár. Diana totiž prišla nenalíčená. A hoci niektoré dámy bez mejkapu nevyzerajú najlepšie, v prípade obľúbenej slovenskej herečky to neplatí. Didi totiž prirodzenosť rozhodne pristane. 

Diana Mórová ukázala tvár bez mejkapu.
Zobraziť galériu (9)
Diana Mórová ukázala tvár bez mejkapu.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Diana Mórová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu