Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Gottová sa PSYCHICKY ZRÚTILA: Krutý ODKAZ od milovaného manžela!

Dominika Gottová Zobraziť galériu (9)
Dominika Gottová (Zdroj: profimedia.sk)

HELSINKI - Ďalšia rana! Keď Dominika Gottová (48) odchádzala do Fínska, netajila sa tým, že túži žiť pekným a spokojným životom bez medializácie. Vízia pracovať ako SBS-kárka sa jej nenaplnila a ani v súkromí to blondínka nemá práve ružové. Jej milovaný manžel Tim sa totiž nachádza v Mexiku, odkiaľ sa tak skoro vrátiť nechystá.

Dominika Gottová sa netajila tým, že život v Prahe pre ňu nie je jednoduchý. Síce bola nablízku svojej mame Antonii Zacpalovej, avšak prehnaná medializácia a prístup niektorých ľudí ju dosť vyčerpávali. Ubehlo zhruba sedem mesiacov od jej návratu do Helsínk, kde spolu s manželom Timom Tolkkim dostali sociálny byt. 

Dominika Gottová s nevlastnou sestrou, otcom a manželom Timom
Zobraziť galériu (9)
Dominika Gottová s nevlastnou sestrou, otcom a manželom Timom  (Zdroj: Instagram K.G.)

Dcéra legendárneho speváka sa vo Fínsku liečila zo svojich závislostí a psychických problémov. Chcela tiež zapracovať na tom, aby sa jej vzťah s manželom Timom zlepšil a bola rozhodnutá zmeniť prácu. Blondínka sa už videla ako pracovníčka strážnej služby. Avšak zlyhala na psychotestoch... 


Nová práca nebude: Gottová pohorela na PSYCHOTESTOCH... Dvakrát!


Neúspech spojený s prácou nie je jedinou ranou, ktorej musí Dominika čeliť. Jej manžel Timo sa totiž nachádza v ďalekom Mexiku, kam odcestoval za prácou. Hoci tam mal ísť len nakrátko, svojej žene v týchto dňoch oznámil, že sa vráti až v decembri. 

Dominikina blízka kamarátka pre ahaonline.cz prezradila, že ju táto správa doslova zrazila na kolená. „Zlomila sa. Je od Tima závislá psychicky aj finančne,” povedala na margo toho Gottovej priateľka. 

Novinári oslovili aj samotnú Dominiku. „On je tam, ja som tu. Hľadám si prácu a verím, že Timo zarobí nejaké peniaze, aby sme to všetko zvládli,” reagovala Dominika. Zároveň priznala, že jej manžel samozrejme chýba. „Ale nechajte to na nás,” uzavrela.  

O blondínku, ktorej psychika je dosť krehká, má pochopiteľne obavy jej mama Antonie. „Do Fínska sa vrátila s určitou víziou a celé je to inak. Bojím sa o ňu. Dôležité ale je, aby si našla prácu a mala svoje vlastné peniaze. Nemôže sa spoliehať len na Tima,” povedala k tomu Zacpalová.

Dominika Gottová s mamou
Zobraziť galériu (9)
Dominika Gottová s mamou  (Zdroj: Facebook)

Viac o téme: Dominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu