Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Špekulácie o otcovi Twiinskinho bábätka: Podozrenie padlo na tohto známeho Slováka… Veľavravný odkaz!

Veronika Nízlová sa pochválila, že čaká bábätko. Zobraziť galériu (9)
Veronika Nízlová sa pochválila, že čaká bábätko. (Zdroj: Instagram VN)

BRATISLAVA - Bol to obrovský šok, keď v stredu rozvedená Veronika Nízlová (35) oznámila, že čaká bábätko. Nikto totiž ani len netušil, že sa s niekým stretávala. Špekulácie o tom, či je v jej živote nový muž, však okamžite vyvrátila a priznala, že otecko jej dieťatka nebude súčasťou ich života. Jeho identitu však speváčka naďalej tají. Jej fanúšikovia však začali špekulovať a... Podozrenie padlo na tohto známeho Slováka. Ten poslal veľavravný odkaz!


Najväčší šoubiznisový šok: FOTO Veronika z Twiins je tehotná... Kto je otcom?!


Byť slobodnou mamičkou je ťažké, no nič, čo by v dnešnej dobe bolo nemožné, či výnimočné. Aktuálne sa na túto úlohu pripravuje aj Veronika Nízlová z dua TWiiNS, ktorá len dva roky po svojej sestre Daniele privedie na svet svoje prvé dieťatko. Jej oznámenie radostnej novinky však bolo pre mnohých šokom. 


Tehotná TWiiNS-ka všetkých šokovala: Prekvapivé ODHALENIE o otcovi dieťatka!


Veronika sa totiž žiadnym novým mužom vo svojom živote nepýšila... Tento otáznik nakoniec zodpovedala sama na sociálnej sieti Instagram, kde priznala, že s otcom bábätka nežije a dokonca sa s ním dohodla, že do budúcna nebude súčasťou ich života. Napriek tomu jej fanúšikovia začali špekulovať a identitu záhadného muža zisťovať. 

Veronika a Tomáš sú si veľmi blízki.
Zobraziť galériu (9)
Veronika a Tomáš sú si veľmi blízki.  (Zdroj: Instagram T.S.)

Podozrenie padlo na celebritného šperkára Tomáša Stríža, ku ktorému majú obe Twiinsky blízko. Mnohí ľudia mu dokonca začali gratulovať k bábätku. Túto špekuláciu sa však rozhodol vyvrátiť priamo na svojom Instagrame. „Ďakujem za včerajšie gratulácie k bábätku, ktoré dodnes neutíchajú, ale štuplík, ktorý rastie Veronike pod srdiečkom, nie je môj. Hoci sa k nemu budem správať, ako keby bol,“ zverejnil Stríž.

Špekulácie o otcovi Twiinskinho
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram T.S.)

Viac o téme: TWiiNSVeronika NízlováTomáš Stríž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu