Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tehotná TWiiNS-ka všetkých šokovala: Prekvapivé ODHALENIE o otcovi dieťatka!

Veronika a Daniela Nízlové Zobraziť galériu (6)
Veronika a Daniela Nízlové (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Keď Veronika Nízlová včera oznámila svetu, že sa čoskoro stane mamičkou, mnohí boli v šoku. Rozvedená kráska sa totiž prezentovala ako nezadaná. Po oznámení radostnej novinky sa preto vynorilo množstvo otázok, ktoré mali spoločné jedno. Všetci chceli vedieť, kto je otcom dieťatka. Speváčka zareagovala a jej odpoveď viacerých zaskočila.

Veronika Nízlová sa momentálne spolu so svojimi blízkymi nachádza v Turecku, kde si užívajú chvíle oddychu. Fanúšikom a priaznivcom poslala pár pozdravov v podobe fotiek z dovolenky. Avšak momentka, ktorú v stredu zverejnila, vyvolala obrovský rozruch.

Tehotná TWiiNS-ka všetkých šokovala:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram VN)

Krásna speváčka na nej totiž hrdo pózuje s tehotenským bruškom. „Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť “mama”. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať, lásočka moja milovaná,” napísala k fotke Veronika, ktorú súd v decembri minulého roka oficiálne rozviedol s dnes už exmanželom Tomášom Krúpom. 


Najväčší šoubiznisový šok: FOTO Veronika z Twiins je tehotná… Kto je otcom?!


Po zverejnení tejto krásnej novinky fanúšikov, ale aj mnohých priateľov zaujímalo, kto je otcom speváčkinho dieťatka. Samotná Veronika na tieto otázky opäť reagovala prostredníctvom Instagramu. „Hoci s ockom dieťatka nie sme spolu, vždy mu budem vďačná za tento dar. Dohodli sme sa, že jeho meno nebudem zverejňovať. Takisto rešpektujem jeho rozhodnutie, že nebude súčasťou nášho života. Želám mu všetko dobré,” napísala Veronika, ktorá dodala, že sa k tejto téme už viac nebude vyjadrovať. 

Pod fotkou, na ktorej opäť krásne vidno jej guľaté bruško, sa začali objavovať povzbudivé komentáre. Nejedna slobodná mamička ocenila Veronikinu odvahu a otvorenosť. Podporu jej vyjadrila napríklad aj Barbora Švidraňová, ktorá je tiež slobodnou mamičkou.

Viac o téme: TWiiNSVeronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu