Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Tehotná TWiiNSka predstavila svadobnú pieseň: Šitá na mieru Lobotkovej sestre!

Veronika Nízlová zverejnila videoklip k piesni Nechám sa viesť. Zobraziť galériu (6)
Veronika Nízlová zverejnila videoklip k piesni Nechám sa viesť. (Zdroj: archív V.N.)

BRATISLAVA - Každá nevesta si na prvý svadobný tanec veľmi pozorne vyberá skladbu, ktorá sa bude už navždy spájať so svadobným dňom. Dlho ju vyberala aj sestra futbalistu Stana Lobotku, Andrea. No a nakoniec ju dostala ako svadobný dar od Veroniky Nízlovej. Vebi jej ju vyrobila doslova na mieru!

Dnes vám na Topkách predstavujeme premiéru videoklipu k piesni Nechám sa viesť. Hlavné postavy s ňom si zahrali práve Andrea Lobotková s manželom Tomášom Machálkom. Klip sa natáčal v Trenčíne len dva dni po tom, čo sa na verejnosť dostala informácia, že Veronika Nízlová je tehotná. 

VIDEO Tehotná TWiiNSka predstavila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: archív V.N.)

„Skladba je svadobným darom. Andrejka hľadala tú správnu skladbu a chcela, aby bola slovenská. Zdalo sa nám, že slovenských romantických skladieb je málo, tak sme sa s producentom Paul Project dohodli, že jej ju napíšeme,“ povedala Vebi. Andrea musela svadbu trikrát preložiť, o to bola emotívnejšia. 

„V deň D som skladbu Nechám sa viesť odspievala spolu so sestrou Danielou a aj sme si poplakali,“ priznala speváčka. „Ďakujem za prekvapenie na svadbe, krajšiu pieseň pri našom prvom spoločnom tanci sme si nemohli ani priať. Sme radi, že nás vystihol text a že budeme mať spomienku do konca života,“ povedala nevesta Andrea Lobotková.

Pieseň bola napísaná pre sestru Stana Lobotku, Andreu a jej manžela.
Zobraziť galériu (6)
Pieseň bola napísaná pre sestru Stana Lobotku, Andreu a jej manžela.  (Zdroj: archív V.N.)

Okrem Andrey a Tomáša si v klipe neplánovane zahrali aj dve okoloplávajúce tvory. „Priplávali k nám dve nádherné labute, ktoré ma celý čas nasledovali a nakoniec som im aj poďakovala. Bolo to milé,“ prezradila Vebi. Romantický videoklip k piesni Nechám sa viesť si môžete pozrieť v premiére práve tu na Topkách!

Viac o téme: TWiiNSVebi
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu