Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Aneta Parišková deťom priznala, že má rakovinu: Neuveriteľná reakcia 8-ročného syna!

Aneta Parišková Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Uplynulo už trinásť mesiacov, odkedy jedna z najpopulárnejších televíznych moderátoriek šokovala verejnosť smutnou správou. Minulý rok v máji Aneta Parišková (48) zverejnila informáciu o tom, že bojuje s rakovinou. Priznala, že má Non-Hodgkinov lymfóm a absolvovala šesť sérií chemoterapií...

Bojovníčka Aneta si jeden a pol mesiaca odležala v nemocnici, kde lekári robili všetko pre to, aby jej zachránili život. Celú situáciu musela, samozrejme, vysvetliť aj svojim deťom, ktorým doma chýbala. Takáto situácia by trhala srdce každej milujúcej mame, no oni to spoločne zvládli. 

Aneta Parišková - rozhovor Slovenka roka

O tom, ako sa im to podarilo, najnovšie prehovorila v talk show Bez šepkára, kde ju vyspovedal Milan Kolcun. „Ja s deťmi rozoberám rôzne veci. Vysvetľujem im ich. Nie je dobré deťom nerozprávať a držať ich v nejakom skleníku, kde nevedia aj o nepríjemných stránkach života. Jednoducho, všeličo sa v živote môže stať," vysvetlila Parišková rozhodnutie povedať svojim synom, čo sa s ňou deje. 

Aneta Parišková v máji minulého roka šokovala verejnosť - priznala, že bojuje so zákernou rakovinou.
Zobraziť galériu (4)
Aneta Parišková v máji minulého roka šokovala verejnosť - priznala, že bojuje so zákernou rakovinou.  (Zdroj: Instagram A.P.)

„Deťom som povedala, že som Xena, že sa nemusia báť. Ukázala som im, ako Xena vyzerá, bola seriálovou hrdinkou, bojovníčka. Potom sa už nebáli," opísala moderátorka spôsob, ako sa im to podarilo zvládnuť. Prostredný syn Gabriel sa však  informáciou o tom, že má jeho mama rakovinu, popasoval naozaj svojsky.

Akoby ho táto správa ani nijak nerozhodila. „Gabriel má teraz deväť rokov, minulý rok mal osem. Keď sa dozvedel, že mám rakovinu, on len prežúval pri obede a hovorí že: Vieš mamka, to sa dalo čakať. Ten Černobyľ, ten sa prejaví po 30-rokoch, takže vôbec nie som prekvapený. Takže on to zobral vedecky," dodala k téme detí Aneta v spomínanom rozhovore. 

Viac o téme: DetiRakovinaAneta Parišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu