Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Bolestivé zranenie moderátorky Vacvalovej: Pery samý pľuzgier… TOTO sa jej stalo!

Lenka Vacvalová si z ľadovca odniesla aj veľmi nepríjemné zranenie. Zobraziť galériu (7)
Lenka Vacvalová si z ľadovca odniesla aj veľmi nepríjemné zranenie. (Zdroj: Instagram L.V.)

PRAHA - Uff, tak toto je nepríjemné! Slovenská moderátorka Lenka Vacvalová (31) je známa svojimi šialenými výletmi. Ubehnúť niekoľko stoviek kilometrov v zime či daždi nie je pre ňu ničím výnimočným. Aktuálne ryšavka spolu s priateľom trávi lockdown na ľadovci v Alpách... A kruto na to doplatila. Pery má samý pľuzgier. Prečítajte si, čo sa jej stalo!

VIDEO: Lenka Vacvalová si na ľadovci spálila pery. Viac FOTO v nahrávke

Moderátorka Vacvalová si z Álp odniesla bolestivé zranenie: Pery samý pľuzgier! (Zdroj: Instagram L. V.)

Lenka Vacvalová je herečkou a moderátorkou módnej televízie Fashion Tv. No hoci podľa tohto by niekto mohol súdiť, že ide o fajnovku v šatočkách a opätkoch, opak je pravdou. Sympatická ryšavka totiž žije dva životy - v jednom je elegantnou dámou z prominentných večierkov a v druhom nebojácnou športovkyňou s bláznivými nápadmi. 

Galéria: Lenka Vacvalová

Na Topkách sme už písali o mnohých jej projektoch, pri ktorých odbehla niekoľko stoviek kilometrov v daždi a snehu, s odratými nohami od tenisiek, či dorantaným chrbtom od batohu. Napriek tomu vždy pokračovala ďalej a svoju cestu s charitatívnym cieľom vždy dokončila.


FOTO Zničené telo známej Slovenky: Silná alergia a nohy samý pľuzgier... Nič pre slabé žalúdky!


Aktuálne Vacvalová s partnerom Honzom trávi lockdown v Alpách. Tam si prenajali chatu, kde denne trénuje, no zároveň má dosť priestoru na písanie druhej knihy. Popritom trávia dlhé hodiny na ľadovcoch a... Práve na to najnovšie moderátorka škaredo doplatila. Silné slnko odrážajúce sa od snehu ju totiž extrémne spálilo. 

„Po dvoch dňoch na ľadovci... Panda a drobné pľuzgiere. Balzam s faktorom stokrát zjedený. A je úplne jedno, čím sa natriem. Vždy si spálim pery, lebo to slnko je hore extrémne a balzam s faktorom si vždy zlížem,“ prezradila Vacvalová, ktorá sa po pár dňoch cíti oveľa lepšie, hoci pery ešte stále trochu pobolievajú. No ako samá tvrdí, vždy lepšie spálenie ako omrzliny. Pozrite si vyššie video s celým jej vyjadrením.

Bolestivé zranenie moderátorky Vacvalovej:
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram L.V.)

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu