Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najťažšia cesta moderátorky Vacvalovej: FOTO Plnila si sen a zatiaľ... Och, prišla o dôležité veci!

Moderátorka Lenka Vacvalová si cez víkend splnila sen, ale... Zobraziť galériu (6)
Moderátorka Lenka Vacvalová si cez víkend splnila sen, ale... (Zdroj: Jan Zemiar)

TALIANSKO - Vždy akčná moderátorka Lenka Vacvalová (31) sa dlho pripravovala na svoj zatiaľ najťažší výstup na horu Matterhorn. Cez víkend sa jej to konečne podarilo, ale... Zatiaľ čo si plnila svoj horolezecký sen, prišla o dôležité veci!

VIDEO: Lenka Vacvalová na hore postrácala všetko, čo sa dalo

Najťažšia cesta moderátorky Vacvalovej: FOTO Plnila si sen a zatiaľ... Och, prišla o dôležité veci! (Zdroj: Instagram L.V.)

Lenka Vacvalová je známa svojimi bláznivými športovými aktivitami. Je schopná ubehnúť viac ako sto kilometrov denne a dokonca aj viac dní za sebou, prebehla cestu hrdinov SNP či 440 km švédskou divočinou. Aktuálne sa nachádza v Alpách, kde si cez víkend splnila svoj sen. 

Galéria: Lenka Vacvalová

Absolvovala totiž svoj zatiaľ najťažší výstup na 4 478 m. n. m. vysokú horu Matterhorn. No schádzala z nej o niekoľko dôležitých vecí ľahšia. Podarilo sa jej tam totiž vytratiť rovno päť kúskov zo svojej batožiny. „Cestou na Matterhorn som stratila krabičku s magnézkom, balzam na pery, neskôr teplú rukavicu, ktorú som doslova zahodila a niekde medzi tým prišiel na rad aj môj telefón,“ priznala straty Vacvalová. 

Čo bolo pre mnohých jej fanúšikov aj odpoveďou na ich otázku, prečo je v poslednom čase na svojom profile málo aktívna. „A nakoniec cestou dole ešte aj svoj kýblik na zlaňovanie. Hej, aj to bol Matterhorn. Často označovaný za jeden z najkrajších kopcov na svete. A zatiaľ aj ten najťažší kopec, na ktorého vrchole som stála,“ priznala moderátorka. 

Tá, hoci tak na fotkách z hôr nevyzerá, je jednou z tvárí módnej televízie Fashion TV. Pravidelne ju možno vídať na šoubiznisových akciách perfektne upravenú, nahodenú v šatách a s vysokými opätkami na nohách. V súkromí sa však zo zdanlivo fajnovej slečinky mení na ultra trail bežkyňu a horolezkyňu, ktorú na ceste za jej cieľom nezastavia ani boľavé pľuzgiere na chodidlách.

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu