Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

FOTO Zničené nohy slovenskej moderátorky: V spoločnosti za dámu, ale dole… PREBOHA!

Pohľad na nohy slovenskej moderátorky doslova bolí. Zobraziť galériu (9)
Pohľad na nohy slovenskej moderátorky doslova bolí. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Je moderátorkou módnej televízie Fashion Tv, v spoločnosti sa objavuje vždy dokonalo upravená, ale stačí sa pozrieť sa na jej nohy a... Reč je o Lenke Vacvalovej (31), ktorá je známa tým, že mimo prominentných akcií sa mení na ultra trail bežkyňu. Aktuálne odbehla 110 km s prevýšením 7400 m v talianskych Alpách. A skončila na 1. mieste. Lenže pozrite, ako dopadli jej nohy!

Lenka Vacvalová síce pôsobí ako krehká kráska z prominentných podujatí, no zdanie klame. V súkromí sa mení na šialenca, ktorý behá absolútne krkolomné trasy. Aktuálne si odbehla najťažšie preteky svojho života - v talianskych Alpách si prešla 110 km s prevýšením 7400 m. A podarilo sa jej vybojovať mega výsledok. 

Galéria: Lenka Vacvalová

Do cieľa dobehla ako 1. žena. „MEHT 2021 bol jednoznačne môj (zatiaľ) najťažší a najtechnickejší závod. Cítila som sa pripravená, aklimatizovaná z niekoľkých štvortisícoviek a skvelo zregenerovaná,“ vyjadrila sa po behu. Zaujímavosťou je, že hneď v úvode pretekov zablúdila a musela ubehnúť o 11 km viac. Napriek tomu sa jej podarilo prebehnúť cez cieľovú čiaru ako prvej. 

FOTO Zničené nohy slovenskej
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Instagram)

Perfektný výkon má však aj svoju daň. Lenka zverejnila, ako dopadli jej nohy po 110 km behu. Kompletne premočené, s množstvom pľuzgierov a s fialovými nechtami. Takto však vyzerajú jej nohy po každom náročnejšom behu. Neraz tak Vacvalová na prominentných akciách pútala pozornosť zničenými nohami v spoločenských topánkach.

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu