Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská moderátorka povedala ÁNO: Nezvyčajné ZÁSNUBY… To miesto naháňa strach!

Lenka Vacvalová povedala áno. Zobraziť galériu (7)
Lenka Vacvalová povedala áno. (Zdroj: Instagram L.V.)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka a herečka Lenka Vacvalová (32) v posledných rokoch púta pozornosť svojimi bláznivými bežeckými a horolezeckými projektami. V tých ju plne podporuje jej český priateľ Honza. No a ten ju práve na jednej z takých adrenalínových výprav požiadal o ruku... Uff, mnohým by sa z toho miesta zatočila hlava!

Zatiaľ čo mnohí ľudia trávia letnú dovolenku pri mori, slovenská moderátorka Lenka Vacvalová trávila prelom júna a júla na zasnežených vrchoch Álp. Spolu s priateľom Janom Poláčkom si plnila sen a na druhýkrát sa jej podarilo vyliezť na jeden z najkrajších kopcov sveta - Matterhorn. 

Galéria: Lenka Vacvalová

Odvtedy uplynuli už takmer dva mesiace, no až teraz dvojica priznala, že tento moment bol pre nich nielen krásnym horolezeckým zážitkom, ale aj obrovským zlomom v ich životoch. Práve pri kríži, ktorý symbolizuje vrch Matterhornu, totiž Lenku požiadal jej priateľ o ruku. 

Lenka Vacvalová a Honza Poláček sa rozhodli svoj vzťah posunúť o krok ďalej.
Zobraziť galériu (7)
Lenka Vacvalová a Honza Poláček sa rozhodli svoj vzťah posunúť o krok ďalej.  (Zdroj: Instagram L.V.)

„Miliónkrát ÁNO. 2.7.2021,“ napísala čerstvá snúbenica k videu, ktoré romantický moment zachytáva. No mnohým by sa pri pohľade na zábery zatočila hlava - toto miesto totiž rozhodne nie je pre ľudí, ktorí majú strach z výšok. Na záberoch totiž vidno, že by stačil jediný neuvážený krok a... 

Našťastie to nebol prípad Lenky a Honzu, naopak - dvojica posunula svoj vzťah o krok ďalej v pre nich typickom prostredí s nádhernými výhľadmi. Snúbencom gratulujeme a prajeme krásnu spoločnú cestu životom!

Viac o téme: Lenka Vacvalová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu