Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Oliver Andrásy (63) je po Covide: Ostatní plačú kvôli drsným následkom a on... Je nadšený!

Oliver Andrásy patrí k šťastlivcom. Zobraziť galériu (4)
Oliver Andrásy patrí k šťastlivcom. (Zdroj: Facebook O.A.)

BRATISLAVA - Tí, čo prekonali koronavírus, by vedeli hovoriť o tom, že nejde o žiadnu chrípôčku. Teda najmä tí, ktorí si COVID-19 užili v plnej sile. Mnohí majú dokonca následky, s ktorými sa pasujú aj dlhé týždne po vyliečení. Oliver Andrásy (63) však patrí k tým šťastlivcom, ktorí nielenže mali mierny priebeh, ale zdá sa, že naňho mal vírus aj pozitívny vplyv. Má 7 kíl dole a výborné krvné výsledky!

Galéria: Oliver Andrásy

Už pred pár týždňami sme na Topkách informovali o nepríjemných následkoch, s ktorými sa známe tváre pasujú po prekonaní koronavírusu. Napríklad sestra známej dermatologičky Alena Pallovej, Miss Intercontinental 2006 Katarína Manová, mala aj tri týždne po chorobe každý deň zvýšené teploty a vysoký pulz. Erike Barkolovej sa zas po dvoch mesiacoch vrátili bolesti v oblasti pľúc. 


Pallovej sestra skončila v rukách lekárov: Komplikácie po prekonaní Covidu!


Na nepríjemné následky upozornila aj Wanda Adamik Hrycová, ktorá vyjadrila podozrenie, že po chorobe horšie vidí. „Mám taký pocit, že sa mi po Covide výrazne zhoršil zrak. Máte aj vy také skúsenosti alebo to pripisujem Covidu neprávom?“ pýtala sa na Facebooku producentka. A mnohí z komentujúcich jej toto podozrenie potvrdili. Do konverzácie sa zapojil aj známy zabávač Oliver Andrásy. 

Oliver Andrásy (63) je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

No ten má s koronavírusom úplne opačnú skúsenosť. Patrí totiž k tým šťastlivcom, na ktorých mal Covid azda aj dobrý vplyv. „Covid ma obral asi na 5 týždňov o chuť. Zjedol som maximálne polievku, viac som nevládal, a pivo som vylial, lebo mi pripadalo hnusné. Ako vravím, trvalo to vyše mesiaca. Dnes som bol u dietológa. Bol nadšený,“ prekvapuje scenárista. 

„Schudol som 7 kíl. Všetky výsledky z krvi super, ešte aj tie pečeňové. Ja neviem - ja som mal nejaký bulharský Covid, čo funguje úplne naopak,“ vtipkoval šťastlivec. „Vďaka Pánu Bohu som mal ľahký priebeh, a to napriek tomu, že som mal tzv. veľkú nálož (23,4). Odvtedy zo mňa opadol strach. To nie je ani v najmenšom moja zásluha, mal som len šťastie,“ uviedol Andrásy, ktorý, ako priznal, si občas nahovára, že ho Pánboh má veľmi rád. Aj toto má byť dôkazom.

Oliver Andrásy (63) je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

Oliver Andrásy (63) je
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook W.H.)

Viac o téme: Oliver Andrásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu