Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Andrásyho PRIZNANIE: V tomto som úplné poleno!

Humorista Oliver Andrásy. Zobraziť galériu (9)
Humorista Oliver Andrásy. (Zdroj: Facebook/Oliver Andrásy)

BRATISLAVA - Kedysi Oliver Andrásy (65) svojím humorom bavil tisícky divákov a po boku svojej veľmi dobrej kamarátky a kolegyne, herečky Eleny Vacvalovej (64), moderoval nejeden zábavný program. Ostrieľaný scenárista sa už ale utiahol do úzadia a na dôchodku si vychutnáva život plnými dúškami. No zdá sa, že v súkromí mu nie všetko ide od ruky. Priznal sa nám, čo mu vôbec nejde a na čo je takpovediac ľavý.

Oliver Andrásy toto o sebe prezradil (Zdroj: Maarty von B)

Nie každý má talent na všetko a o tom vie svoje aj scenárista a niekdajší moderátor zábavných programov Oliver Andrásy. Ťažko povedať, či je dobré sa s niečím takým pochváliť, no pri jednom z rozhovorov pred Vianocami sa nám zveril s istou vecou, ktorú vôbec nevie spraviť sám a potrebuje na to vždy pomoc.

Vysvitlo to, keď sme sa ho spýtali, či zvykne sám vyberať a kupovať vianočné darčeky pre svoje tri krásne vnučky. „To sa musí s manželkou vybrať, lebo ona tomu lepšie rozumie. Ja by som si sám ani netrúfal. Ja ani neviem veľkosti,“ priznal moderátor v rozhovore pre Topky.sk, že vo výbere oblečenia pre svojich blízkych nie je, ako sa hovorí, doma.

Andrásyho PRIZNANIE: V tomto
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

„V tomto som ja úplné poleno a spolieham sa úplne na manželku,“ dodal s humorom Oliver Andrásy. A niet sa čomu čudovať, že počas nášho spovedania perlil jednu hlášku za druhou, keďže so slovom pracoval niekoľko rokov.

V rozhovore nám taktiež odhalil, ako zvykne tráviť najkrajšie sviatky v roku a s kým. Tento rok to však bola aj špeciálna návšteva. To, kto s nimi trávil Vianoce, sa dozviete v rozhovore vyššie.

Viac o téme: Oliver Andrásy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu