Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská herečka 3 mesiace po rozvode: FOTO Nový muž a... Je o 7 rokov mladší!

Vlastina Svátková má opäť úsmev na perách. Zobraziť galériu (6)
Vlastina Svátková má opäť úsmev na perách.

PRAHA - V polovici minulého roka sme na Topkách informovali, že slovenská herečka Vlastina Svátková (38) a jej manžel producent Jiří Kounický neustáli karanténu a ohlásili rozvod. Ten prebehol ešte v novembri. No a blondínka je opäť šťastná po boku nového muža. Je o 7 rokov mladší!

Galéria: Vlastina Svátková

O tom, že sa vo vzťahu Vlastiny Svátkovej a jej manžela skloňovalo slovo rozvod, sme na Topkách písali už v máji. No vtedy blondínka tento fakt ešte priznať nechcela. „Nie je to pravda,“ uviedla. Až v októbri vyšla s celou pravdou von. „Manžel sa rozhodol riešiť to rozvodom a ja to rešpektujem,“ priznala českému Blesku. Rozvod prebehol ešte v novembri. 


Komplikovaný ROZVOD slovenskej herečky: Veľký škrt kvôli COVID-19... S ex musí žiť pod jednou strechou!


No známa Slovenka dlho sama nezostala. A niet divu, veď je to krásna žena... A dokonca sa jej podarilo uloviť mladšieho muža - konkrétne o 7 rokov. Novou láskou sa trojnásobná mamička nenápadne pochválila na sociálnej sieti Instagram. Tam totiž zverejnila video, ako pripravuje večeru, no a natáčal ju pri tom neznámy muž. 

Po rozkliknutí jeho profilu je všetko jasné. Sympatický Honza má totiž na nástenke rovno niekoľko spoločných fotiek s Vlastinou, na ktorých ju bozkáva či pridáva veľavravné srdiečka. Zaujímavosťou je, že dvojica tvorí pár už minimálne dva mesiace - prvú spoločnú fotku, na ktorej si dávajú pusu, totiž Honza zverejnil deň pred Štedrým dňom. Zaľúbencom teda prajeme veľa lásky!

Vlastina Svátková je šťastná po boku nového muža.
Zobraziť galériu (6)
Vlastina Svátková je šťastná po boku nového muža.  (Zdroj: Instagram H.R.)

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu