Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Rozvod, problémy s bývaním a teraz: Slovenská herečka má dom snov, aha!

Vlastina Svátková Zobraziť galériu (4)
Vlastina Svátková (Zdroj: Instagram a Facebook VS)

PRAHA - Herečka Vlastina Svátková sa na jeseň minulého roka rozviedla a s tromi synmi si musela hľadať nový domov. Podľa jej vyjadrení a fotografií na sociálnych sietí sa však zdá, že mala šťastie a našla si dom snov.

Herečka Vlastina Svátková sa kedysi objavila v bondovke Casino Royale, zahrala si aj vo filme GangsterKA o živote kontroverzného českého podnikateľa Radovana Krejčířa. 

Rozvod, problémy s bývaním
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Vlastina Svátková
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

V súkromí je dvakrát rozvedená. Z prvého manželstva má synov Adama a Kryštofa a z toho druhého zas Matyáša. S Jiřím Kounickým sa rozvádzali v novembri 2020 po dlhodobejšej kríze. Istý čas boli donútení žiť naďalej pod jednou strechou, potom ale svoj spoločný dom predali. 

A Vlastina sa pustila do hľadania niečoho, kde môže byť šťastná so svojimi tromi chlapcami. Ako vtedy naznačila, určite chcela byť blízko prírode a mala v úmysle užívať si anonymitu a súkromie. 

Rozvod, problémy s bývaním
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram a Facebook VS)

Napriek tomu sa však svojím novým domovom celkom intenzívne chváli na sociálnych sieťach. Fanúšikom ukazovala, ako si ho zariaďuje a vylepšuje. A mnohí jej ho môžu naozaj závidieť - zdá sa byť priestranný, svetlý, s veľkým otvoreným priestorom pre rodinu a tiež priestrannou záhradou. 

„V jeden deň máte pocit, že prídete o všetko, o domov, lásku, rodinu, istotu, nádej... A trvá presne rok, kým sa vám všetko vráti v oveľa väčšej miere a nájdete aj to, čo vyzeralo nereálne: lepší domov, oveľa väčšiu lásku a obrovskú nádej, že keď niečo končí, je to preto, že niečo oveľa lepšie čaká za rohom. Ďakujem za každý deň, keď sedím na záhrade svojich snov...” uviedla herečka na Facebooku. Ako aj sama naznačila, toto hniezdočko si už navyše užíva s novým priateľom.  Fotografie domu nájdete v priloženej galérii. 

Galéria: Vlastina Svátková - Takto to vyzerá u herečky doma

Viac o téme: Vlastina Svátková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu