Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KONIEC veľkého promi kamarástva: Známa Slovenka stála na začiatku ich lásky… Potom prišlo obrovské sklamanie!

Zuzana Plačková a Nela Slováková dnes spolu nekomunikujú. Zobraziť galériu (9)
Zuzana Plačková a Nela Slováková dnes spolu nekomunikujú.

BRATISLAVA - Boli veľké kamarátky, známa Slovenka Nele dokonca dohodila lásku... No dnes si ledva prídu na meno. Reč je o Zuzane Plačkovej (29) a jej bývalej kolegyni z reality šou Hotel Paradise Nele Slovákovej (31). Práve známa Češka priznala, že ju Zuzana veľmi sklamala. Toto stálo za ukončením ich kamarátstva!

VIDEO: Nela Slováková a Zuzana Plačková, keď boli ešte kamarátkami

Nela Slováková, Zuzana Plačková Londýn

Nie je to tak dávno, čo boli Nela Slováková a Zuzana Plačková nerozlučnými kamarátkami. Známe ženy sa pravidelne stretávali a Slovenka prakticky Češke dohodila jej aktuálnu lásku. Veď práve Zuzana bola tá, ktorá Nelu zoznámila s hokejistom Lukášom Kozákom. A dvojica je v haromnickom vzťahu dodnes. 


MEGA luxusný víkend jojkárskych kolegýň: Za chvíľu oplieskali tisíce eur!


Ten kamarátsky - medzi dievčatami - však tak dlho nevydržal. Napovedať tomu mohli aj fotky a videá na sociálnych sieťach, na ktorých sa bývalé súťažiace z Hotelu Paradise už dávno neobjavili spolu... No dôvodom mohla byť aj pandémia koronavírusu, ktorá u nás už takmer rok zúri. 

Galéria: Zuzana Plačková

S pravdou von sa však v týchto dňoch rozhodla vyjsť samotná Slováková, ktorá bez zbytočného zahmlievania priznala, ako sa veci majú. Pravdou je, že už nejaký ten mesiac v kontakte nie sú. A nie kvôli pracovnej vyťaženosti... Kamarátky sa totiž rozhádali. 

Galéria: Nela Slováková

Blondínka odpovedala na otázku od fanúšika, ktorý sa pýtal na jej aktuálny vzťah s Plačkovou. „Ďalšie sklamanie, ktoré prebehlo v mojom živote. Ja na to rada odpoviem, je mi úplne jedno, či to uvidí, ale som veľmi sklamaná z toho človeka, že uveril klamstvám od cudzích ľudí a neveril mne, kamarátke - keďže ja som ju za ňu považovala,“ priznala na rovinu.


Z tohto sa bude Nela Slováková vyhrabávať dlho: Na krku má inšpektorát aj políciu!


Nela zrejme narážala na škandál, ktorý sa s ňou ťahal počas prvej vlny pandémie. Vtedy sa blondínka rozhodla predávať rúška, rovnako ako Plačková. Tvrdila, že jej masky obsahuju látku s aktívnym striebrom, čo viacerí spochybňovali a nazývali ju podvodníčkou. No po mnohých mesiacoch špinenia jej mena sa ukázalo, že neklamala. 

Viac o téme: Zuzana PlačkováNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu