Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hviezda Jojky prežila pred rokom PEKLO: Odvtedy nedokáže spávať… Musela začať brať lieky!

Nela Slováková sa pred rokom stala terčom verejného lynču. Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková sa pred rokom stala terčom verejného lynču. (Zdroj: Instagram N.S.)

PRAHA - Víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková (31) si pred rokom prešla veľkým verejným lynčom. Kritiku si vyslúžila za rúška, ktoré na začiatku pandémie začala predávať. Ako dnes priznala, to obdobie sa výrazne podpísalo na jej zdraví. Dodnes nedokáže spávať... Lekár jej musel predpísať lieky!

Pred rokom Českom rezonovala kauza s rúškami, ktorej hlavnou aktérkou bola víťazka jojkárskej reality šou Hotel Paradise Nela Slováková. Hoci k svojim textilným rúškam mala všetky certifikáty a testovania, našli sa ľudia, ktorí ju obviňovali z podvodov na zákazníkov či dokonca ju označovali za hyenu, ktorá chce zarábať na pandémii. 

Galéria: Nela Slováková

Neskôr sa ukázalo, že influencerka a podnikateľka mala predsa len pravdu a útoky na jej osobu boli neopodstatnené. Napriek tomu sa na niekoľko mesiacov stala doslova čiernou ovcou Česka a musela si pretrpieť verejný lynč. No a to, ako dnes priznáva, sa odzrkadlilo aj na jej zdraví. Dokonca až tak, že musela vyhľadať odbornú pomoc a začať brať lieky. 


Plač Slovákovej obvinenej z podvodu: Prosím, už stačí... Kríza vo vzťahu so slovenským hokejistom!


„V rúškovacom období som si pre to, aby som sa aspoň trochu vyspala, dala polku tabletky na spanie, ktorý som mala predpísaný od doktora. Klasický liek na spanie, nepamätám si názov, lebo sa tie lieky snažím neužívať,“ priznala Nela. Napriek tomu že od tých chvíľ uplynul už rok, stále sa jej spánok nenapravil. Do dnešného dňa nevie dobre spávať. 

„To obdobie nespania sa mi tiahlo veľmi dlhú dobu a tiahne sa dodnes a vlastne spím len, keď som na dovolenke alebo som niekde inde ako doma alebo je tu Lukáš. Inak ak som doma sama, tu u mňa v Brne, tak nespím absolútne bez toho, aby som si dala polku tabletky alebo bola úplne grogy alebo bola opitá alebo si nedala CBD, ale to je v predaji chvíľu,“ prekvapuje Nela. 

Nela Slováková by na obdobie, kedy začala predávať rúška, zrejme najradšej zabudla.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková by na obdobie, kedy začala predávať rúška, zrejme najradšej zabudla.  (Zdroj: Instagram NS)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu