Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šibačka hviezdy Oteckov sa vymkla spod kontroly: Skončila s otrasom mozgu!

Šibačka hviezdy Oteckov sa vymkla spod kontroly! Zobraziť galériu (5)
Šibačka hviezdy Oteckov sa vymkla spod kontroly! (Zdroj: Facebook R.J., Henrich Mišovič)

BRATISLAVA - Ako sa hovorí, po smiechu príde plač. A toto pravidlo platilo v prípade pani učiteľky z markizáckych Oteckov rovno dvojnásobne. Keďže tento rok sa žiadne veselé oslavy Veľkej noci nekonali, s fanúšikmi sa podelila o zážitok z jednej z tých predchádzajúcich. Ten však medzi tie príjemné rozhodne nepatrí....

Za bežných okolností sú neodmysliteľnou súčasťou Veľkej noci naše slovenské tradície. Kým páni si šibačku a oblievačku poriadne užívajú, nežnejšie pohlavie väčšinou skončí do nitky premočené. Mnohé dievčatá sa po výdatnej nádielke vody musia prezliekať aj niekoľkokrát za deň. Niet preto divu, že niektoré sa pri zahliadnutí nádoby s vodou radšej rýchlo vydajú na útek. 

Galéria: Oteckovia
Anička Jakab Rakovská po Veľkej noci skončila s otrasom mozgu.
Zobraziť galériu (5)
Anička Jakab Rakovská po Veľkej noci skončila s otrasom mozgu.  (Zdroj: Instagram RJ)

Niečo podobné zrejme skúšala aj Anička Rakovská, tento obranný manéver jej však akosi nevyšiel. Keď portál markiza.sk od hviezd Oteckov zisťoval, aké majú nezabudnuteľné zážitky z veľkonočných sviatkov, krásna herečka poriadne prekvapila. „Otras mozgu pri šibačke na Orave. Niekedy sa utekať neoplatí, najmä keď je vonku poľadovica,” vyjadrila sa. Z incidentu sa našťastie pozviechala, teraz si však pri úteku pred polievačmi zrejme dáva oveľa lepší pozor. 

Viac o téme: Veľká nocOteckoviaAnna Jakab Rakovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu