Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Porotkyňa Bagárová o účasti v SuperStar: S týmto nie som vôbec spokojná!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Monika Bagárová (25) patrí jednoznačne k ozdobám poroty SuperStar. Zároveň je však i jedinou z pätice katov, ktorá si účasť v tejto šou skúsila i z pohľadu súťažiacej. Kráska si však na toto obdobie nespomína najľahšie.

Odkedy Monika Bagárová sama bojovala v šou o víťazstvo, uplynulo už neuveriteľných desať rokov. Monika si za ten čas prešla mnohými skúškami, tvrdou prácou a dnes je z nej speváčka s veľkým množstvom oddaných fanúšikov. Na svoje začiatky napriek tomu nezabudla a i na porotcovskej stoličke sa jej neraz vybavia a Monika sa sama diví, ako sa v súťaži mohla dostať tak ďaleko.

Galéria: Monika Bagárová kedysi a teraz

„Nebola som so svojimi výkonmi vôbec spokojná. Lenže ľudia mi stále posielali hlasy. Nechápala som to. Nebola som na seba pyšná. Ku koncu som tým už dosť trpela,” opísala krehká brunetka svoje začiatky pred publikom. „Pre mňa bolo veľmi náročné pohybovať sa na veľkom pódiu. Veď som mala len pätnásť,” priblížila svoje skúsenosti speváčka v rozhovore pre Krajské listy.

Monika Bagárová sa počas svojej účasti v SuperStar na pódiu necítila dobre.
Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová sa počas svojej účasti v SuperStar na pódiu necítila dobre.

Samotná účasť v šou jej však nepomohla až tak, ako by si mnohí mysleli. „Po skončení súťaže nastal prepad. Zatiaľ čo ostatní súťažiaci začali koncertovať, u mňa sa nedialo vôbec nič. Mesiac, dva nič. Potom som sa spojila s ľuďmi z brandže, ktorí mi pomohli,” hovorí Monika, ktorá dnes vie, že za úspechom sa vždy skrýva aj tvrdá práca a kus šťastia. „Mala som veľa šťastia. Ale zároveň som bola ochotná učiť sa nové veci a veľa pracovať.”

Monika Bagárová je dnes sama porotkyňou v súťaži, kde pred 10 rokmi začínala.
Zobraziť galériu (4)
Monika Bagárová je dnes sama porotkyňou v súťaži, kde pred 10 rokmi začínala.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Aj vďaka tomu je dnes z Moniky uznávaná speváčka a môže sa venovať profesii, ktorá ju napĺňa a baví. Už onedlho si však dá krátku prestávku a namiesto spevu sa vrhne na mamičkovské povinnosti.

Spev čoskoro Monika Bagárová vymení za starostlivosť o dcérku.
Zobraziť galériu (4)
Spev čoskoro Monika Bagárová vymení za starostlivosť o dcérku.  (Zdroj: Instagram M.B.)

Viac o téme: SuperStarMonika Bagárová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu