Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

TWiiNSka Veronika po pôrode sestry Daniely: Prvá sólo pieseň... PREMIÉRA horúceho videoklipu!

Veronika Nízlová alias VEBI predstavila svoju novú sólo pieseň. Zobraziť galériu (5)
Veronika Nízlová alias VEBI predstavila svoju novú sólo pieseň. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - V septembri verejnosť prekvapila správa o nečakanom konci speváckeho dua TWiiNS. Po dlhých 23 rokoch na hudobnej scéne sa dvojica rozdelila, no mala na to ten najkrajší dôvod - Daniela Nízlová (33) nosila pod srdcom bábätko. V septembri sa speváčka stala mamou a jej sestra Veronika Krúpa Nízlová (33) alias VEBI teraz vydala prvú sólovú pieseň. Prinášame vám premiéru jej sexi videoklipu!

Novinka sa volá Zakázaná a zatiaľ čo zmyselnému spevu sa potešia ženy, po vizuálnej stránke si na svoje bez pochýb prídu muži. Veronika Krúpa Nízlová, ktorá si po novom hovorí VEBI, je totiž na záberoch už tradične sexi. Zvodné pohyby, do toho podmanivý spev... Taký je TWiiNSkin sólový debut. 


Šok: Sexi TWiiNS už spolu spievať nebudú... Po 23 rokoch je KONIEC!


„Nakrúcali sme už dávnejšie v deň mojich menín v Seredi, v starej industriálnej budove, večer keď boli +3 stupne, do toho víchrica, myslela som, že umriem od zimy. Tiež to bolo jedno z menej bezpečných nakrúcaní, keďže sme točili na najvyššom poschodí a v podlahe boli obrovské diery, tak sme museli dávať pozor, kam stúpame, aby sme nezleteli z 20 metrov,“ prezradila pre Topky.sk VEBI, ktorá na nakrúcanie svojho prvého klipu rozhodne nezabudne.

„Chcem sa poďakovať celému štábu, že tam mrzli so mnou, ale výsledok stál za to. Čo sa týka hudby, pomáhali mi traja mladí a talentovaní chalani Adiss, Puerto a Sushiboy, s ktorými spolupracujem aj na ďalších songoch. Takže sa máte na čo tešiť,“ dodala Nízlová. 

Viac o téme: TWiiNSVEBI
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu