Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Gottová dopláca na manžela: Kvôli Timovi nedostala byt... On jej chce dať balík peňazí!

Domiinika Gottová dopláca na manžela Tima. Zobraziť galériu (4)
Domiinika Gottová dopláca na manžela Tima. (Zdroj: Facebook D.G./T.T.)

PRAHA – Aspoň na chvíľu si Dominika Gottová (46) vydýchla, keď jej stále manžel odletel do Mexika. Má od neho pokoj. Teda aspoň fyzicky. Avšak tieň menom Timo Tolkki (53) ju stále prenasleduje. Práve on totiž môže za to, že dcéra zlatého slávika nedostala byt. Fínsky hudobník si to uvedomuje a zrejme sa rozhodol sypať si popol na hlavu. Svojej manželke chce dať balík peňazí. Kde ich ale vezme?

Timo Tolkki konečne zdvihol kotvy z Česka a odletel do Mexika, kde má dokonca absolvovať rande so svojím novým objavom. V kontakte je však stále aj so svojou manželkou Dominikou Gottovou. Podľa informácií webu expres.cz sa mu mala posťažovať, že práve kvôli nemu nedostala byt v Prahe, o ktorý mala záujem.

Galéria: Dominika Gottová a Timo Tolkki

„Neustále si píšeme, včera mi písala, že bola na obhliadke pekného bytu v centre Prahy, ale nedostala ho kvôli mne. Majiteľovi sa nepáčili články o mne, takže Dominika stále žije v tej sku*venej dedine,“ povedal pre spomínaný web Timo. S Gottovou sa tak stále životom vlečie tieň jej manžela a jeho excesov.

Fínsky muzikant chce zrejme vyžehliť niektoré zo svojich prúserov aj tým, že svojej žene dá balík peňazí. V najbližšom čase by vraj na jeho konte mala pristáť slušná finančná injekcia. „Čoskoro dostanem veľké peniaze. Asi stotisíc eur. Desaťtisíc dám Dominike, ako som sľúbil. Niekoľko tisíc dám tiež svojej dcére Nine,“ prezradil Tolkki, ktorý má v pláne na prelome marca a apríla zasa zavítať do Čiech. Odkiaľ však tieto finančné prostriedky má získať, neprezradil.

Dominika Gottová a Timo Tolkki boli kedysi šťastne zamilovaní.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová a Timo Tolkki boli kedysi šťastne zamilovaní.  (Zdroj: Facebook T.T.)

Viac o téme: Dominika GottováTimo Tolkki
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu