Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Čerstvo rozídená Hanychová prehovorila o rozvode s Prachařom: TAKTO to medzi nami je!

Agáta Hanychová a Jakub Prachař Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová a Jakub Prachař (Zdroj: Instagram A.H./TV JOJ)

PRAHA – Len včera priznala Agáta Hanychová (34), že sa rozišla s podnikateľom Zdeňkom, s ktorým tvorila pár niekoľko týždňov a absolvovali spolu dovolenku v exotike. Do tohto vzťahu vhupla ešte ako vydatá. Rovnako si novú známosť našiel aj jej manžel Jakub Prachař (36). Rozvod stále neprebehol. Teraz tmavovláska prehovorila, aké to je aktuálne medzi ňou a jej stále zákonitým mužom.

Ešte na jar minulého roku sa prevalila kríza Prachařovcov, ktorá napokon vyústila do rozchodu. Obaja si po čase našli nových partnerov. Kým Jakubovi vzťah s topmodelkou Denisou Dvořákovou stále funguje, Agátin sa po pár týždňoch skončil. Dôvodom je to, že ona je v prvom rade matka a popri dvoch deťoch jej neostáva dostatok času na budovanie vážneho vzťahu. Čerstvo rozídená kráska teraz prehovorila aj o rozvode s Jakubom. Prezradila, ako momentálne spolu vychádzajú.

Galéria: Agáta Hanychová
Agáta Hanychová je opäť single, no rozvedená stále nie.
Zobraziť galériu (4)
Agáta Hanychová je opäť single, no rozvedená stále nie.  (Zdroj: Instagram A.H.)

„Veľa sa zmenilo od doby, čo nie sme spolu. Jakub sa stará o dcéru skvele, pravidelne si ju berie a myslím, že to, čo v tomto ohľade nefungovalo, teraz funguje skvele,“ vyjadrila sa Agáta pre extra.cz. To však nie je všetko, čo prezradila. Na moderátorovu adresu sa vyjadrila, že je na neho dokonca hrdá. „S Jakubom sme zodpovední rodičia a myslím, že aj keď nie sme spolu, dokážeme si vo všetkom vyjsť v ústrety. V tomto som na neho stále pyšná rovnako, ako na otca Kryšpína Mirka,“ povedala tmavovláska.

Ako to však vyzerá s rozvodom, ktorý sa tak často skloňuje v ich prípade? Papiere ešte ani nepodali. „Zatiaľ nie je nič podané, ale nie je kam sa ponáhľať. Ide len o úradnú pečiatku. S rozvodom obaja počítame,“ vysvetlila single Agáta. Napriek všetkým odkazom, ktoré preleteli médiami, dvojica už dokáže nájsť spoločnú reč. „Som rada, že aj keď nám manželstvo nevyšlo podľa predstáv, vieme sa ako dospelí ľudia slušne dohodnúť,“ tvrdí Hanychová. Nuž, snáď takto slušne a rýchlo prebehne aj ich rozvod. Keď oň požiadajú.

Na Jakuba Prachařa ako otca malej Mie je Agáta pyšná.
Zobraziť galériu (4)
Na Jakuba Prachařa ako otca malej Mie je Agáta pyšná.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Viac o téme: Agáta HanychováJakub Prachař
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu