Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Táslerova EX po rozchode opäť v spoločnosti: Na trápenie zabudnite... Žiari šťastím!

Anna Tásler Onderová v spoločnosti doslova žiarila šťastím. Zobraziť galériu (10)
Anna Tásler Onderová v spoločnosti doslova žiarila šťastím. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom augusta sa na verejnosť dostali fotky ženatého Ivana Táslera (40), ako sa vodí ruka v ruke s mladou brunetkou. Tou však nebola jeho manželka Anička (32), ale 25-ročná Denisa Verná. Informáciu o rozchode napokon potvrdila samotná pani Táslerová. Tá sa po rozpade vzťahu stále viac ukazuje v spoločnosti a rozhodne za svojím ex nežiali... Pozrite, tá žena žiari šťastím!

Anička Tásler Onderková má za sebou turbulentné obdobie. V auguste sa totiž na verejnosť dostala informácia, že jej manžel, hudobník Ivan Tásler, sa na hudobnom festivale vodil ruka v ruke s mladučkou Denisou Vernou. Špekulácie o problémoch vo vzťahu napokon priznala samotná pani Táslerová, ktorá rovno potvrdila rozchod. 


Táslerova manželka prehovorila: ROZCHOD!


„Už nejaký čas netvoríme pár a nežijeme spolu. Je nám ľúto a berieme ako veľké osobné zlyhanie, že sa nám ani napriek veľkej snahe nepodarilo naše manželstvo zachrániť a prekonať dlhodobú partnerskú krízu, ktorou prechádzalo,“ priznala vtedy na svojom blogu Anička. 

Odvtedy sa travelblogerka čoraz viac objavuje na spoločenských akciách. A jednou z takých bol aj krst nového fitness DVD Zory Czoborovej. Brunetka prišla do spoločnosti v sprievode svojho kamaráta, bývalého superstaristu Mateja Koreňa, a pohľad na ňu bol viac než príjemný. 

Keby ste totiž čakali užialenú ženu, ktorú rozchod s bývalým zlomil, boli by ste na veľkom omyle. Anička počas večera rozdávala široké úsmevy a pozitívna nálada z nej doslova sršala. Medzi svojim kamarátmi sa očividne cítila veľmi príjemne, čo sa jej odzrkadľovalo aj na tvári. Veď posúďte sami!

Na Aničku Tásler Onderkovú bola počas večera radosť pozerať.
Zobraziť galériu (10)
Na Aničku Tásler Onderkovú bola počas večera radosť pozerať.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Anička Tásler Onderková rozdávala po celý čas úsmevy na každú stranu.
Zobraziť galériu (10)
Anička Tásler Onderková rozdávala po celý čas úsmevy na každú stranu.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Ivan TáslerAnna Tásler Onderková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu