Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ženatý Tásler sa novou láskou už netají: Prvá spoločná FOTO!

Ivan Tásler sa už svojou novou láskou netají. Zobraziť galériu (5)
Ivan Tásler sa už svojou novou láskou netají. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Začiatkom augusta sa na verejnosť dostali fotky ženatého Ivana Táslera (40), ako sa vodí ruka v ruke s mladou brunetkou. Tou však nebola jeho manželka Anička (32), ale 25-ročná Denisa Verná. Informáciu o rozchode neskôr verejne potvrdila pani Táslerová. A dnes sa už hudobník svojou novou láskou vôbec netají - párik zverejnil prvý spoločný záber.

Začiatkom augusta sa v slovenských médiách písalo, že Ivan Tásler bol načapaný in flagranti. Najprv hudobníka nachytali pred domom jeho 25-ročnej milenky a nakoniec ich nafotili aj na spoločnom výlete u našich českých susedov.


Ženatý Tásler načapaný in flagranti: Nežnosti s mladou brunetkou... ivan, ale TOTO nie je tvoja manželka!


O známom Slovákovi sa pritom vedelo, že je ženatý. A až po tom, čo sa na verejnosť dostali jeho fotky v spoločnosti neznámej ženy, sa jeho manželka rozhodla prehovoriť o rozchode. „Už nejaký čas netvoríme pár a nežijeme spolu. Je nám ľúto a berieme ako veľké osobné zlyhanie, že sa nám ani napriek veľkej snahe nepodarilo naše manželstvo zachrániť a prekonať dlhodobú partnerskú krízu, ktorou prechádzalo,“ priznala. 


Táslerova manželka prehovorila: ROZCHOD!


Dvojica sa zoznámila na svadbe Jána Ďurovčíka a jeho manželky Barbory - práve tam mala preskočiť povestná iskra medzi hudobníkom a brunetkou a následne sa partneri začali stretávať aj súkromne. 

No a dnes sa už zaľúbenci svojou láskou vôbec netaja. Na sociálnej sieti Instagram totiž Denisa po dvoch mesiacoch zverejnila prvú spoločnú fotku s Ivanom. Nenapísala k nej nič viac, len pridala srdiečko, ktoré hovorí za všetko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Príspevok, ktorý zdieľa Denisa Verna (@denisaverna),

Viac o téme: Ivan TáslerDenisa Verná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu