Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Mary Bartalos z Oteckov porodila!

Mary Bartalos s manželom Adriánom sa už tešia z bábätka. Zobraziť galériu (6)
Mary Bartalos s manželom Adriánom sa už tešia z bábätka. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Jej život nabral minulý rok veľmi rýchly spád. Po rozchode našla Mária Bartalos (24) lásku v náručí športovca Adriána Bartalosa. Chémia zafungovala natoľko, že po troch mesiacoch randenia sa vzali a v decembri minulého roka oznámili radostnú novinku, že sa prvýkrát stanú rodičmi. Bábätko, na ktoré sa tak veľmi tešili, sa konečne vypýtalo na svet!

Podľa informácií Nového času herečka porodila dnes poobede. 

Láska Mary Bartalos nabrala rýchly spád. S Adriánom, ktorý sa venuje umeniu pohybu, sa dali dokopy začiatkom roka 2018. Len po trojmesačnej známosti pocítili, že sú pre seba stvorení a v kruhu najbližších si povedali svoje áno. Spoločnému bábätku sa nebránili. „Vôbec sa týmto veciam nebránime, takže kedy to bude, vtedy to bude a my sa budeme tešiť," prezradila nám Mary v rozhovore ešte v auguste 2018.

V decembri minulého roka potvrdila radostnú novinku, že sa s manželom čoskoro stanú rodičmi. Mary sa rozhodla ukončiť aj svoje pôsobenie v markizáckych Oteckoch, vďaka ktorým sa jej kariéra rapídne naštartovala. Chcela si však naplno užiť tehotenstvo, a teraz už aj mamičkovské povinnosti. Obom rodičom srdečne gratulujeme.

Mary Bartalos z Oteckov
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Mária BartalosAdrián Bartalos
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu