Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Známa Slovenka sa stala prvýkrát mamou: To je ale rozkošné dievčatko!

Tatiana Žideková Zobraziť galériu (9)
Tatiana Žideková (Zdroj: Instagram T.Ž. )

MARTIN - Známa slovenská influencerka Tatiana Žideková (25) sa stala po prvý raz mamou. Svojmu priateľovi Michalovi Mravcovi priviedla na svet dcérku. Samotná milovníčka pohybu a fitnes už niekoľko dní avizovala narodenie dcérky, no tej sa na svet veľmi nechcelo.

Tatiana Žideková je jedna z mála známych tvárí, ktoré sa o svoje súkromie bez problémov delia s fanúšikmi. Posledné dni zaplavovali instagramové konto krásnej Slovenky najmä príspevky týkajúce sa čakania na príchod dcérky na svet. Milada, ako ju familiárne s partnerom volali, keď bola v brušku, si však dala na čas.

Dcérka Tatiany Židekovej si dala načas.
Zobraziť galériu (9)
Dcérka Tatiany Židekovej si dala načas.  (Zdroj: Instagram T.Ž. )

Už niekoľko dní pred pôrodom chodila kráska na kontroly k lekárovi, no ten ju zakaždým otočil vo dverách, že ešte nie je čas. Termín mala Táňa v nedeľu 14. júla a hoci sa maličkej predtým von nechcelo, druhý víkendový deň už zbalila tašku a šla do nemocnice. Pri Táni bol po celý čas aj jej partner. 

Hoci dievčatko termín nedodržalo a kontrakcie neprichádzali, Táňa už v martinskej nemocnici ostala a čakala. Napokon sa dievčatku predsa len uráčilo vypýtať sa na svet a v utorok večer už brali sympatickú influencerku na sálu. Dcérka sa narodila 16. júla a dali jej meno Vanesa. Obaja šťastní rodičia sa pochválili fotkou s dievčatkom na sociálnej sieti.

„Tak a uz sme traja. Najkrajší pocit v mojom živote. Mať pri sebe tohto úžasného muža a držať v náručí našu malú žabku... Asi k tomu nechcem ani nič iné písať. Momentálne som najšťastnejšia žena pod slnkom. A ďakujem, že je všetko v poriadku a že sme všetci zdraví. Inak, Vanesa sa narodila o 22:18 s váhou 3200 g a meria 50 cm," napísala čerstvá mamička na svoj instagramový účet.

Na pôrod malej Vanesky nečakali len rodičia Tatiana Žideková a Michal Mravec, ale aj mnohí fanúšikovia influencerky.
Zobraziť galériu (9)
Na pôrod malej Vanesky nečakali len rodičia Tatiana Žideková a Michal Mravec, ale aj mnohí fanúšikovia influencerky.  (Zdroj: Instagram T.Ž/M.M.)

Svoje šťastie a vďaku svojej láske vyjadril aj otec malej Vanesky. Nezabudol sa poďakovať ani lekárom: „Tento náš malý zázrak zavítal medzi nás včera večer o 22:18. Na sále sme boli asi do 01:00 a celú noc sme od nadšenia a zvedavosti nespali. Láska, pôrod si zvládla bravúrne, si skutočne silná žena. Pán profesor, pani doktorka, sestričky a pôrodné asistentky, ďakujeme za Vašu profesionalitu, ľudskosť, ústretovosť a úsmev na tvári. Klaniam sa Vám po samú zem. Táňa, ďakujem Ti, že si živá a zdravá a ďakujem, že si nám túto radosť priviedla živú, zdravú a krásnu po tebe do tohto sveta." Čerstvým rodičom srdečne blahoželáme.

Michal Mravec sa ako čerstvý otec nezabudol svojej láske Tatiane poďakovať za krásnu dcérku.
Zobraziť galériu (9)
Michal Mravec sa ako čerstvý otec nezabudol svojej láske Tatiane poďakovať za krásnu dcérku.  (Zdroj: Instagram T.Ž/M.M.)

Viac o téme: Tatiana Žideková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu