Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizáčka Ostrihoňová je v tom: So Sajfom vraj čakajú dieťa!

Sajfa s manželkou Veronikou Zobraziť galériu (6)
Sajfa s manželkou Veronikou (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Ich rodinka by sa mala rozrásť. Ukážkový pár, ktorý je spolu už dlhé roky a v septembri 2016 si povedal svoje áno, má zrejme obrovský dôvod na radosť. Redaktorka z Markízy Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) údajne pod srdcom nosí prvé dieťatko. O pár mesiacov by sa tak z moderátora Fun rádia Mateja Sajfu Cifru (39) a krásnej plavovlásky mali stať rodičia.

Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová patria medzi najstabilnejšie a najukážkovejšie páry slovenského šoubiznisu. Už niekoľko rokov stoja bok po boku a v septembri 2016 si v Čechách povedali aj svoje áno. V tom čase o bábätku ešte zrejme neuvažovali a obaja sa venovali najmä svojej kariére. Teraz by však malo byť všetko inak.

Krásna redaktorka z Markízy by totiž mala byť v sladkom očakávaní a pod srdcom nosiť svoje prvé bábätko. Údajne to mala oznámiť na oslave svojich tridsiatin v kruhu najbližších kamarátov. Plavovláska by mala končiť prvý trimester, a tak je možné, že už o pár mesiacov budú z Cifrovcov rodičia. Nádejného budúceho otecka sme oslovili, no doposiaľ neodpovedal.

Dvojica by mala čakať prvé bábätko.
Zobraziť galériu (6)
Dvojica by mala čakať prvé bábätko.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu