Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Markizáčka Ostrihoňová v rádiu definitívne skončila: Rozhodli sa ju zrušiť... Kvôli tomuto!

Veronika Cifrová Ostrihoňová v rádiu definitívne skončila. Zobraziť galériu (4)
Veronika Cifrová Ostrihoňová v rádiu definitívne skončila. (Zdroj: youtube.com)

BRATISLAVA - Matej Cifra je ostrieľaným slovenským moderátorom, ktorý už dlhé roky pracuje vo Funrádiu. O čosi kratšie sa moderovaniu venuje aj jeho pani manželka Veronika Cifrová Ostrihoňová. A podobne ako Sajfu, aj ju poslucháči mali možnosť počúvať z éteru rádia. Na Európe 2 totiž uvádzala vlastnú talkšou s názvom Smalltalk. Už dva týždne sa však relácia nevysielala - a už sa ani nebude. Kvôli tomuto!

Veronika dôvody vysvetlila na sociálnej sieti Instagram - v rádiu sa vraj zmenilo vedenie a to sa rozhodlo Ostrihoňovú v éteri zrušiť. „Pýtate sa ma viacerí, čo sa stalo s talkšou Smalltalk na Europe 2, a prečo uplynulé dve soboty nebola. Faktom je, že som sa nedávno dozvedela, že sa Smalltalk nové vedenie rádia E2 rozhodlo zrušiť,“ netajila moderátorka. 

Témy, ktoré v relácii rozoberala, vraj podľa vedenia nie sú určené pre cieľovku tohto rádia. „Ďakujem bývalému vedeniu Europy 2, že mi naň dali príležitosť, ďakujem kolegom, ktorí ho so mnou tvorili, ďakujem famóznym hosťom, ktorí mi a nám venovali čas a ďakujem najmä tým, ktorí Smalltalk počúvali! Verím, že sa možno raz niekde v ďalšom vesmíre opäť počujeme,“ napísala Veronika. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahojte! Pýtate sa ma viacerí, čo sa stalo s talkšou Smalltalk na Europe 2, a prečo uplynulé dve soboty nebola. Faktom je, že som sa nedávno dozvedela, že sa Smalltalk nové vedenie rádia E2 rozhodlo zrušiť. Nie sú to vraj témy do Europy 2, ani pre cieľovku tohto rádia. Som veľmi vďačná, že posledný rozhovor, ktorý som v Smalltalk-u robila, bol s Petrom Bárdym, šéfredaktorom portálu Aktuality. Rozprávali sme sa nielen o novinárčine a stave našej krajiny, ale najmä o Martine a Jánovi, dvoch mladých, ambicióznych, inteligentných, a inšpiratívnych ľuďoch - pretože presne o takychto ľuďoch Smalltalk mal byť. Ďakujem bývalému vedeniu Europy 2, že mi naň dali príležitosť, ďakujem kolegom, ktorí ho so mnou tvorili, ďakujem famóznym hosťom, ktorí mi a nám venovali čas, a ďakujem najmä tým, ktorí Smalltalk počúvali! Verím, že sa možno raz niekde v ďalšom vesmíre opäť počujeme Krásnu nedeľu, kamaráti! . . . #sunday #vibes

Príspevok, ktorý zdieľa Veronika Cifrová Ostrihoňová (@veronikaostrihonova),

Viac o téme: Veronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu