Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Sajfa konečne priznal farbu: TOTO je pravda o Veronikinom tehotenstve!

Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová Zobraziť galériu (4)
Matej Sajfa Cifra a Veronika Cifrová Ostrihoňová (Zdroj: Instagram M.Č.)

BRATISLAVA - Pred dvomi týždňami sa roztrhlo vrece so špekuláciami o tom, či manželia Veronika Cifrová Ostrihoňová (30) a Matej Sajfa Cifra (39) čakajú svojho prvého potomka. Už na Plese v opere vraj redaktorka Markízy bola akási zaguľatená. K údajnému rodičovstvu sa však ani jeden z dvojice nevyjadroval. Až doteraz!

Obľúbený moderátor a vtipkár Sajfa už niekoľko rokov tvorí stabilný pár s dnes už svojou manželkou Veronikou Ostrihoňovou. V septembri 2016 si dvojica povedala áno v Čechách a odvtedy sa čakalo, kedy svoju rodinku rozšíria. Špekulovať o tehotenstve plavovlásky sa začalo už skôr, no obaja čušali ako voš pod chrastou.

Teraz sa však k ich údajnej novej etape predsa len moderátor vyjadril. Fun Rádiu, kde pracuje a odkiaľ spríjemňuje popoludnie poslucháčom, prezradil, že fámy sú pravdivé a naozaj sa čoskoro stanú rodičmi. „Sme ešte stále v relatívnom začiatku našej spoločnej rodičovskej cesty, ale z týždňa na týždeň sa tešíme viac a viac," povedal Sajfa pre web rádia. Či to bude chlapček alebo dievčatko, zatiaľ nevedno, no budúcim rodičom srdečne gratulujeme.

Matej a Veronika sa už čoskoro stanú rodičmi.
Zobraziť galériu (4)
Matej a Veronika sa už čoskoro stanú rodičmi.  (Zdroj: Instagram M.Č.)

Viac o téme: Matej Sajfa CifraVeronika Cifrová Ostrihoňová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu